iPhone 14 Pro yurt dışına verilen 25.000 TL değdi mi?

Furqans

Centipat
Merhaba, iPhone 14 Pro 256 GB derin mor renk aldım. Cihaz temiz kırığı çiziği yok ikinci el almış bulunmaktayım, pil %89 çift fiziki simli versiyonu, 25.000 TL civarına aldım tereddütteyim ederi o kadar mı diye, yardımcı olursanız mutlu olurum. 😊

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, iPhone 14 Pro 256 GB derin mor renk aldım. Cihaz temiz kırığı çiziği yok ikinci el almış bulunmaktayım, pil %89 çift fiziki simli versiyonu, 25.000 TL civarına aldım tereddütteyim ederi o kadar mı diye, yardımcı olursanız mutlu olurum. 😊

Cihaz yurtdışımı yurt içimi anlamadım hocam?

Cihaz yurtdışımı yurt içimi anlamadım hocam?

Başlığa bakarsanız anlayabilirsiniz.

Yurt dışı fiyatları genellikle o aralıkta normal bir fiyat.

Hem yurtdışıysa hem 2.else sanki biraz fazla olmuş.

Başlığa bakarsanız anlayabilirsiniz.

Yurt dışı fiyatları genellikle o aralıkta normal bir fiyat.

Yani aslında 30 civarı diyordu zor bir şekilde düşürebildim yabancıdan almadığım için temiz olduğuna güveniyorum, teşekkürler bilgi için. 😇

Pahalıya almışsınız 13 Pro Max yurt dışı 21'e aldım pil 98 ve 15 Pro yurt dışı 30'a aldım pil %100
14 pro Yani aslında yine aynı hesaba geliyor. Sadece pil oranı düşük birde çift sim fiziksel e sim derdi yok, teşekkürler bilgi için. 😇

Yani aslında 30 civarı diyordu zor bir şekilde düşürebildim yabancıdan almadığım için temiz olduğuna güveniyorum, teşekkürler bilgi için. 😇

14 Pro yani aslında yine aynı hesaba geliyor. Sadece pil oranı düşük bir de çift SIM fiziksel e SIM derdi yok, teşekkürler bilgi için. 😇

Rica ederim hocam güle güle kullanın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı