Literarycrawl
Hectopat
Daha fazla
Ben katılmıyorum. O parayı düz 17'ye eylül ayında vereceğine bugünden 16 Pro alması fikrindeyim. iPhone 17= 75-80kdan çıkacak beklenen gibi olursa. O paraya 16 Pro var. Pro serisinde A19 Pro çip ve 12 GB RAM olacak düz modelde A19 çip ve 8 GB RAM olacak. 16 Pro, aynı paraya her yönden daha iyi telefon. Düz 17 çoğu kullanıcıya yetecek düzeyde olsa da neden aynı paraya çok daha dolu bir telefon almasın?
iPhone 16 Pro'da A18 Pro ve 8 GB RAM var.
iPhone 17'de A19 ve 8 GB RAM olacak ve chip konusunda yeni nesil 3nm chip kullanılacak bu durumda A19 A18Pro'dan çok daha iyi olacak. Yani iPhone 17 iPhone 16Pro'dan üstün bir cihaz olacak tabii ki kamera hariç. Şahsen ben artık düz modelleri alacağım çünkü kamera benim için çok da önemli değil zaten baz modellerde yeteri kadar iyi bir kamera var. Fiyat olarak dediğiniz gibi aynı olurlar. Yani kısa şöyle bir sıralama yapılabilir fiyat olarak iPhone 17 ve iPhone 16 Pro yakın olur iPhone 17 5-10k daha uygun olur ve kamera hariç genel olarak daha güçlü bir cihaz olur. Tabii ki iPhone 17 Pro'da alınabilir fakat başlangıç fiyatı 100k falan olur gerek var mı size kalmış özellikleri belli. Şahsen ben iPhone 16 Pro yerine iPhone 17 tercih ederdim hem daha güncel hem daha güçlü olacaktır yine belirtiyorum kamera hariç.