Mr.Trafocu
Hectopat
Daha fazla
Herkese iyi sosyaller, şu anda 14 Pro 512 GB kullanmaktayım, daha önce iPhone 5s-6-6s modellerini kullanıp Xiaomi Mi 8 Pro modeline geçiş yapmıştım, telefondan ilk 2 sene çok memnundum fakat sonrasında fark edilir derecede yavaşlama başladı ve sonrasında tekrar IPhone'a geçiş yaptım 13 ve 14 Pro olacak şekilde. iOS destekcisi değilim fakat öncesinde kullandığım cihazlar Apple ağırlıklı olduğu için seçimim 14 Pro oldu. Şu anda alalı 1.5 sene olmasına rağmen pil sağlığı 85'e düşmüş durumda ve 1 günü bazen çıkarıyor bazen çıkarmıyor. Android arayüzünü de seviyorum fakat önceki kullandığım cihazın belli bir zaman geçtikten sonra yavaşlaması Android'e karşı beni negatife sürükledi. YouTube'dan izlediğim videolar doğrultusunda şu anda S24 Ultra modeli ilgimi çekiyor. Hepsiburada'da takas seçeneği ile mevcut telefonumun üstüne 12 bin TL vererek S24 Ultra modeline geçiş yapabiliyorum. Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan görüş rica ediyorum benim gibi arada kalmış ya da S24 Ultra kullanan arkadaşlar fikirlerini belirtebilirse çok sevinirim.