iPhone 14 Pro'ya geçmek mantıklı mıdır?

roxier

Centipat
Daha fazla  
Hocam ben şubat ayında S24 FE aldım memnunum ama kafamda bir düşünce var elimdekini satıp çalışıp para kazanıp sıfır 14 Pro alayım mı mantıklı mı bu arada sanki param varmış gibi konuştum ama en az 3 ay çalışmam lazım bu parayı toplayabilmek için sıfır dedim ama baktım sıfır 256 GB 78 diye 2. el temiz alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben şubat ayında S24 FE aldım memnunum ama kafamda bir düşünce var elimdekini satıp çalışıp para kazanıp sıfır 14 Pro alayım mı mantıklı mı bu arada sanki param varmış gibi konuştum ama en az 3 ay çalışmam lazım bu parayı toplayabilmek için sıfır dedim ama baktım sıfır 256 GB 78 diye 2. el temiz alabilirim.
Sıfır cihaz piyasada olmadığı için saçma sapan fiyatlar isteniyor. 16 Pro 75k civarı, teknosa vs 79'a satıyorken 14 Pro'ya 78 istemek, vermek akıl tutulması olur :D

bence alma memnunsan eğer yükseltmek istiyor isen s24 plus,s24 ultra veya s25 serisine bakabilirsin eğer iphone alacam diyorsan iphone 15 ve üstü bir cıhaz almalısın fikrimce

3 Ay çalışıp 14 pro için para biriktireceğim demişsin ama 3 ay sonra iPhone 17 serisi çıkıyor. 78 Bin bütçeyle iPhone 17 pro falan alırsın. Bir de neden 14 pro? 78 Bine neden eski bir telefonu almak istiyorsun 16 pro var o paraya şu an.​

Bence alma memnunsan eğer yükseltmek istiyor isen S24 Plus, S24 Ultra veya S25 serisine bakabilirsin eğer iPhone alacağım diyorsan iPhone 15 ve üstü bir cıhaz almalısın fikrimce

Düz 15 veya 16 olur mu Hocam

3 Ay çalışıp 14 Pro için para biriktireceğim demişsin ama 3 ay sonra iPhone 17 serisi çıkıyor. 78 Bin bütçeyle iPhone 17 Pro falan alırsın. Bir de neden 14 Pro? 78 Bine neden eski bir telefonu almak istiyorsun 16 Pro var o paraya şu an.​

Baktım şimdi gerçekten o aralıktaymış Hocam ama dedim zaten o paralara çıkamam Max 45-50 verebilirim o yüzden 2. El 14 Pro düşündüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı