Çözüldü iPhone 14 sarja takıldıktan sonra ekranı gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hasan Kahraman

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rayzen 5
Meslek
Market Personeli
Arkadaşlar telefonu şarj alsın diye orijinal şarj aletime takmıştım 20 Walt hızlı şarj. 10 dakika sonra baktım ekran yok ama telefon titreşim ile geri bildirim veriyor. Arama vs oluyor ama bunlar olurken ekran yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Açma kapama ile ses açma kısma tuşlarına basılı tutun cihazı zorla yeniden başlatmış olursunuz, belki düzelebilir.
Açma kapama ile ses açma kısma tuşlarına basılı tutun cihazı zorla yeniden başlatmış olursunuz, belki düzelebilir.
Evet bunu yaptım düzeldi neden böyle birşey oldu anlamadım, telefonu öyle görünce panikledim hemen buraya yazdım. Sorun şu ki neden böyle oldu acaba İOS 18 beta 3 yüklememle bir alakası var mı?

Evet bunu yaptım düzeldi neden böyle birşey oldu anlamadım, telefonu öyle görünce panikledim hemen buraya yazdım. Sorun şu ki neden böyle oldu acaba İOS 18 beta 3 yüklememle bir alakası var mı?
Yüksek ihtimal beta ile alakalı hocam, adı üstünde "Beta".

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…