iPhone 14 Türkiye Modelinde SIM Yuvası Olacak mı?

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
iphone 14 pro çentik tasarımı

Apple, geçtiğimiz günlerde iPhone 14 serisinin tanıtımını gerçekleştirdi. Yeni seri, dünyanın pek çok bölgesinde eş zamanlı olarak ön satışa sunuldu. Akıllı telefonlar, her geçen sene olduğu gibi bu sene de birçok yenilik ve farklılık ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Cihazlarda göze çarpan değişikliklerden biri ise şirketin anavatanı olan ABD’de karşımıza çıkıyor. Apple’ın bu yıl ABD’de piyasaya […]

Devamı: iPhone 14 Türkiye Modelinde SIM Yuvası Olacak mı?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Hocam SIM yuvası olsa kaç yazar? iPhone kullanıp da almayı düşünen (model yükselten de olabilir) arkadaşlarımıza ve hocalarımıza Allah ödeme kolaylığı versin diyelim.
Bir ürünle ilgili her konunun altına pahalı olduğunu yazmayı bırakın artık. Konuyla ilgili tartışma var mı diye giriyorum, herkes fiyattan konuşuyor. Parası olan alır.

Ben pahalı demiyorum alacak olanlara ödeme kolaylığı versin diyorum. Yazdığım cümleyi düzgün okumanızı öneririm.
Pahalı olduğu için ödeme kolaylığı versin diyorsunuz. Fark ettiyseniz diğer mesajlar da ürünün fiyatıyla ilgili. Peki konu başlığı nedir: Türkiye modelinde sim kartı olup olmayacağı. Demek istediğim bu.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı