iPhone 14 vs 15

Hocam yüksek Hz ve FPS kullanmak isteyen bilgisayar tarafına yönelebilir şahsii kanaatimce telefon kullanıyoruz sonuç olarak.

16e alın hocam.
Fiyat güzel yerlere gelmeye başladı içinde A18 işlemci var konsol oyunlarını oynatıyor bataryası düz 16'dan iyi gidiyor ekran konusunda 60 Hz dert etmiyorsanız alınır IOS'un güvenliği ve stabilitesine laf etmeye bile gerek yok uzun yıllar güncelleme alacak bir telefon.

Hocam 16e nin tasarımı cidden çok rezillik bence.

2. el al kanka ama şuna dikkat et almadan önce adamın yanında telefona format at ama 2 kez at ondan sonra bir sorun olmaz. Çünkü bypass yapabiliyorlar.

Yüksek meblaa verip kullanılmış almak istemem ya.

Sahsen Android'e karsi olmasaniz Xiaomi, Samsung tarafinda Apple'i dumduz eden telefonlar var. Ancak iPhone tercih ediyorsaniz, Pro modeli her zaman cok daha iyi. Base model sahsen ben tercih etmem, çok da uzun omurlu degil. Tatmin eder mi? Evet. Ancak bu butceye cikmisken bari iyi bir şey olsun.

Bende base modelini tercih etmem pro max veya pro her zaman daha iyidir şahsen samsung kullanılmaz tabletleri hariç xiomi kullanılabilir

Xiaomi Redmi Note 10 Pro almıştım 3 sene sonra ön kameram gitti 3.5 senesinde arka kamera siyah beyaz oldu 4.senesinde ise sesi gitti bundan dolayı Xiaomi'ye yönelmemeyi tercih ettim.

Bende base modelini tercih etmem Pro Max veya Pro her zaman daha iyidir şahsen Samsung kullanılmaz tabletleri hariç Xiaomi kullanılabilir.

Pro veya üst modele bütçe çıkaramam.

Anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…