iPhone 14 vs 15

16e kötü telefon değil hocam kamerası bir tık kötü ama aşırı fotoğraf düşkünü değilseniz yeter artarda bataryası 16 ve 16 Pro'dan daha iyi işlemcisi en iyi işlemcilerden biri.

Hocam performans cok önemli değil telefonu çok kullanan birisi değilim ama şık durmuyor ben yüksek bir meblağ ödeyip kalitesiz görünümlü bir şey almak istemiyorum genel olarak.

Hocam telefon almada böyle fiziksel olmayan internet siteleri problem olur mu?

Bir de daha aşağı düşer mi sizce fiyat olarak.

Hocam performans cok önemli değil telefonu çok kullanan birisi değilim ama şık durmuyor ben yüksek bir meblağ ödeyip kalitesiz görünümlü bir şey almak istemiyorum genel olarak.

Olmaz resmi satıcı Hepsiburada.

15 fazlasiyla kalitesiz ancak siz Apple fanboylugu yapip 15'in gorunumu cok kaliteli diyorsaniz sizin tercihiniz :D

15 fazlasiyla kalitesiz ancak siz Apple fanboylugu yapip 15'in gorunumu cok kaliteli diyorsaniz sizin tercihiniz :D

Hocam arkadaşımdada var ben beğendim fanboyluk yapmıyorum ki fiziksel olarak kamerasınıda S25 ile karşılaştırdım ve cidden gözle görülecek farklar var ve Apple ezici bir şekilde eziyor.

Ekran nasıl mühim bir konu değil hocam, sadece fotoğraf mı çekeceksiniz cidden?

Yani diyebiliriz 60 Hz benim için problem yaratmaz zaten 120Hz iddiası ile kullandığımız çoğu Android aslında sadece ana menüde 120 genel olarak 60 kullanıyoruz.

Hocam ekran benim için mühim değil sadece kamera.

Hocam 2. el problem gibi geliyor bir de dediğim gibi telefonumda ses yok şu an aramada yapamıyorum.

Hocam eger performans ve kalite ariyorsaniz 13/14 Pro, eger ki kizlar etkilensin, ben Apple fanboyuyum, Apple 60Hz = Android 120Hz falan diyorsaniz 16 alabilirsiniz.

Hocam arkadaşımdada var ben beğendim fanboyluk yapmıyorum ki fiziksel olarak kamerasınıda S25 ile karşılaştırdım ve cidden gözle görülecek farklar var ve Apple ezici bir şekilde eziyor.

Yani diyebiliriz 60 Hz benim için problem yaratmaz zaten 120Hz iddiası ile kullandığımız çoğu Android aslında sadece ana menüde 120 genel olarak 60 kullanıyoruz.

120Hz iddiasi :D cok guldum hocam. Fanboyluk gibi olmasin ama OLED 120Hz Android kullanıyorum ve bu degiminiz cok gulunc geldi.

2. dediğiniz gibi bir mentalitedeyim galiba. Bir de 2. ele iTunes problemlerinden dolayı girmek istemiyorum.

O zaman konu kapanmistir hocam, gonul rahatligiyla 16 alabilirsiniz, simdiden hayirli ugurlu olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı