iPhone 14 vs iPhone 15

15 iyi fakat hznin oyunla alakası yok işlemlerinizi yaparken çok rahat gözüküyor bi storeda düz haliyle Pro halini bi deneyin.

15 iyi fakat Hz'nin oyunla alakası yok işlemlerinizi yaparken çok rahat gözüküyor bir Store'da düz haliyle Pro halini bir deneyin.

"iOS'ta 60Hz oldukça stabil çalışıyor ve bu, sevdiğim bir özellik. Android'de bu seviyede bir stabilite pek mümkün değil maalesef. Kendim 120Hz Android kullanıcısıyım ve 60Hz bir iPhone'a baktığımda farkı hissediyorum, ancak iOS gerçek ve akıcı bir 60Hz deneyimi sunuyor.
Haliyle Pro kıyaslaması yapmak mantıksız zaten düz serisi bakıyor bütçede ona göre

"iOS'ta 60Hz oldukça stabil çalışıyor ve bu, sevdiğim bir özellik. Android'de bu seviyede bir stabilite pek mümkün değil maalesef. Kendim 120Hz Android kullanıcısıyım ve 60Hz bir iPhone'a baktığımda farkı hissediyorum, ancak iOS gerçek ve akıcı bir 60Hz deneyimi sunuyor.
Haliyle Pro kıyaslaması yapmak mantıksız zaten düz serisi bakıyor bütçede ona göre
Eşimin telefon iphone 13, bende redmi note 12 var. Onun telefonunu kullanmaya çalıştığımda bana baya kasıyor gibi geliyor.

Bende hem iPhone 13 hem de Honor X9a var. Honor, 120Hz OLED ekranıyla oldukça akıcı bir deneyim sunuyor. iPhone 13 ile kıyasladığımda, Honor'un yazılım konusunda da başarılı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden Honor'u tercih etmenizi tavsiye ederim.

13, 14, 15 ciddi aynı cihazlar, kazıklanma ve popüler kültür piyasayı esir almış durumda.

Fark etmez 13ten sonra hepsi aynı, işlemci ve güçleri farklı tabii ki. Ama düz değil en az Pro almanızı öneririm. 60Hz telefon kalmadı artık.

Popüler kültüre tekme tokat girmiş bir yorum olmuş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı