Merhaba arkadaşlar yeni telefon almıştım 2 hafta önce S21 FE 5G 2. nesil. Teyzemde iPhone 14 var. 3 aylık telefon. O da değişmek istedi kullanamıyorum bunu tarzında. Hangisi daha iyidir? Uzun süreli kullanmak istiyorum. Değişmek mantıklı olur mu?
Tabi ki İphone 14 sormanız da hata.Merhaba arkadaşlar yeni telefon almıştım 2 hafta önce S21 FE 5G 2. nesil. Teyzemde iPhone 14 var. 3 aylık telefon. O da değişmek istedi kullanamıyorum bunu tarzında. Hangisi daha iyidir? Uzun süreli kullanmak istiyorum. Değişmek mantıklı olur mu?
iphone u kullanamayan teyzen s21i nasıl kullanacak.Merhaba arkadaşlar yeni telefon almıştım 2 hafta önce S21 FE 5G 2. nesil. Teyzemde iPhone 14 var. 3 aylık telefon. O da değişmek istedi kullanamıyorum bunu tarzında. Hangisi daha iyidir? Uzun süreli kullanmak istiyorum. Değişmek mantıklı olur mu?
one ui daha karmaşık benceiphone u kullanamayan teyzen s21i nasıl kullanacak.
14 daha iyi.Merhaba arkadaşlar yeni telefon almıştım 2 hafta önce S21 FE 5G 2. nesil. Teyzemde iPhone 14 var. 3 aylık telefon. O da değişmek istedi kullanamıyorum bunu tarzında. Hangisi daha iyidir? Uzun süreli kullanmak istiyorum. Değişmek mantıklı olur mu?
IPhone'u kullanamayan teyzen S21i nasıl kullanacak.
One UI daha karmaşık bence
One UI'a karmaşık demen komik olmuş. Apple insanı kısıtlıyor teyzeye Android daha mantıklı olur.
14 tabii ki daha.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.