S21 FE 5G vs S21 FE 2. nesil

Oyunda zaten ısınması kadar normal bir şey yok yük biniyor sonuçta işlemciye internette öyle yorumlar var ki "Aldım pişman oldum keşke almasaydım şu sorunu var bu var" vs. gidiyor forum olmasa bilgi edinemeyceğiz çok teşekkürler

Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun. Ben memnuniyetle kullanıyorum. Bu aralar flip modellere ilgim oldukça arttı. Flip 4E geçmeyi düşünüyorum. Sizce nasıl olur?

Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun. Ben memnuniyetle kullanıyorum. Bu aralar flip modellere ilgim oldukça arttı. Flip 4E geçmeyi düşünüyorum. Sizce nasıl olur?

Flip modellerini kullanmadım ilgim de pek olduğu söylenemez onun yerine yine Samsung'tan s serisinden devam ederdim ben olsam S23 olabilir mesela fold modeller olsa belki hem tablet hem telefon manasında düşünülebilir di ama bilemiyorum flipler biraz garip geliyor bana yine sizin tercihiniz

Flip modellerini kullanmadım ilgim de pek olduğu söylenemez onun yerine yine Samsung'tan s serisinden devam ederdim ben olsam S23 olabilir mesela fold modeller olsa belki hem tablet hem telefon manasında düşünülebilir di ama bilemiyorum flipler biraz garip geliyor bana yine sizin tercihiniz

Beynim S23 diyor. Mantıklı olan o bence de ama. Gönlüm de dene şu flip serisini diyor. Kararsız kaldım. Belki ikisini de alırım. İkinci el flip alırım sıfır s23. teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı