- Katılım
- 17 Ağustos 2021
- Mesajlar
- 11.297
- Makaleler
- 4
- Çözümler
- 29
S23 derim.
kesinlikle S23İkisi arasında kaldım. Sizce hangisi?
Güncelleme desteği birkaç yıl daha erken kesilecek ama destek kesintisinden sonra iPhone birkaç yıl içinde popüler hizmetlerin desteğini kaybeder ama S22 Ultra da oyle bir sorununuz olmaz.
O kadar yok hocam.Exynos ile Snapdragon arasında %50'lik bir güç farkı var.
Tüketimde ve CPU&GPU genel anlamında Snapdragon önde. CPU'da güç olarak baktığımızda aman aman bir fark yok, tüketimde arayı açıyorlar. GPU'da 3DMark Wild Life&Extreme'de E2200 kabul edilemeyecek bir fark yiyor. Ama RT'de bir sonraki nesil cihaz olan S23 Ultra'da bulunan SD 8 Gen 2'yi kovalıyor. (Bu arada 8 Gen 1'de RT yok, bu yüzden karşılaştırmadım.) Avrupa pazarında E2200 kullanarak biraz zarar verdiler kendilerine fakat zamanla güncelleme yayınladılar ve şuanda düşük-orta kullanımda (sonraki nesilden daha sıcak olsa da) ısınma sorunu yok. Ağır kullanımda da performanstan kısılıp soğuk kalmaya çalışıyorlar. Yine de cihazın ilk çıktığı haliyle günümüzdeki hali arasında hatrı sayılır fark var.@381145 Bir yerde öyle görmüştüm. Ama her konuda Snap. Daha üstün. Samsung avrupadakilere Exynos kilitlemiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.