R roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 9.780 Makaleler 2 Çözümler 155 Yer İstanbul 21 Mayıs 2025 #11 eren1234q dedi: Fiyat farkı önemli değil iPhone kullanmak istiyorum, ama arada kaldım sizce hangi telefonu almalıyım? Önerebileceğiniz başka telefonlar varsa önerilerinize açığım. Fakat mümkünse IPhone'ya da Samsung olsun. Genişletmek için tıkla... iOS devam ederim dersen 14, yok dersen Samsung S24 FE. Tamamen sana bağlı hocam.
eren1234q dedi: Fiyat farkı önemli değil iPhone kullanmak istiyorum, ama arada kaldım sizce hangi telefonu almalıyım? Önerebileceğiniz başka telefonlar varsa önerilerinize açığım. Fakat mümkünse IPhone'ya da Samsung olsun. Genişletmek için tıkla... iOS devam ederim dersen 14, yok dersen Samsung S24 FE. Tamamen sana bağlı hocam.
EnsarM Femtopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #12 liuzen dedi: Ben kullanıyorum tek eleştirdiğiniz şey 60Hz . Genişletmek için tıkla... Bana Samsung'un IPhone'dan kötü olan bir kısmını söylesene.
liuzen dedi: Ben kullanıyorum tek eleştirdiğiniz şey 60Hz . Genişletmek için tıkla... Bana Samsung'un IPhone'dan kötü olan bir kısmını söylesene.
AREYsan Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 718 Makaleler 1 Çözümler 8 21 Mayıs 2025 #13 EnsarM dedi: Bana Samsung'un IPhone'dan kötü olan bir kısmını söylesene. Genişletmek için tıkla... Android. Sevmiyorum. Samsung 15 yıldır güncelleme işinde de vasat. Görüntüleri çok fazla işliyor kamerası.
EnsarM dedi: Bana Samsung'un IPhone'dan kötü olan bir kısmını söylesene. Genişletmek için tıkla... Android. Sevmiyorum. Samsung 15 yıldır güncelleme işinde de vasat. Görüntüleri çok fazla işliyor kamerası.
liuzen Decipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.915 Çözümler 1 21 Mayıs 2025 #14 EnsarM dedi: Bana Samsung'un IPhone'dan kötü olan bir kısmını söylesene. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi berbat. yeni gelen one ui de bataryayı sömürüyor zaten.
EnsarM dedi: Bana Samsung'un IPhone'dan kötü olan bir kısmını söylesene. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi berbat. yeni gelen one ui de bataryayı sömürüyor zaten.
EnsarM Femtopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #15 liuzen dedi: İşletim sistemi berbat. yeni gelen One UI de bataryayı sömürüyor zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır benim 2017'den kalma telefonumda bile 60 Hz var sana ana menüde 60 Hz le mutluluklar dilerim. Kanıt?
liuzen dedi: İşletim sistemi berbat. yeni gelen One UI de bataryayı sömürüyor zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır benim 2017'den kalma telefonumda bile 60 Hz var sana ana menüde 60 Hz le mutluluklar dilerim. Kanıt?
byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.800 Çözümler 22 21 Mayıs 2025 #16 liuzen dedi: İşletim sistemi berbat. yeni gelen one ui de bataryayı sömürüyor zaten. Genişletmek için tıkla... Androidin neresi berbat hocam ?
liuzen dedi: İşletim sistemi berbat. yeni gelen one ui de bataryayı sömürüyor zaten. Genişletmek için tıkla... Androidin neresi berbat hocam ?
8 811150 Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 3.934 Makaleler 1 Çözümler 12 21 Mayıs 2025 #17 byte.buster dedi: Android'in neresi berbat hocam? Genişletmek için tıkla... Logosunu sevmiyorlar.
notonur Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #18 EnsarM dedi: Bana Samsung'un IPhone'dan kötü olan bir kısmını söylesene. Genişletmek için tıkla... Berbat ve güvensiz bir yazılım, uzun ömürlü olmaması, ekran yanması, kötü kamera/renk bilimi, uygulama bazında kötü optimizasyon ve düşük performans. Son olarak da 5 yıl sonra (dayanırsa) model yükseltmek istediğinde telefonun 100TL edecek olması. Geniş açı kamera ile işin yoksa 16e çok iyi opsiyon, çok daha güncel bir çip taşıyor daha uzun ömürlü olacaktır.
EnsarM dedi: Bana Samsung'un IPhone'dan kötü olan bir kısmını söylesene. Genişletmek için tıkla... Berbat ve güvensiz bir yazılım, uzun ömürlü olmaması, ekran yanması, kötü kamera/renk bilimi, uygulama bazında kötü optimizasyon ve düşük performans. Son olarak da 5 yıl sonra (dayanırsa) model yükseltmek istediğinde telefonun 100TL edecek olması. Geniş açı kamera ile işin yoksa 16e çok iyi opsiyon, çok daha güncel bir çip taşıyor daha uzun ömürlü olacaktır.
EnsarM Femtopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #19 Düşünsene telefonun normalde bir uygulamada 120 FPS alıyor ama sen 60 FPS mis gibi kullanmak zorundasın.
Düşünsene telefonun normalde bir uygulamada 120 FPS alıyor ama sen 60 FPS mis gibi kullanmak zorundasın.
byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.800 Çözümler 22 21 Mayıs 2025 #20 notonur dedi: Berbat ve güvensiz bir yazılım, uzun ömürlü olmaması, ekran yanması, kötü kamera/renk bilimi, uygulama bazında kötü optimizasyon ve düşük performans. Son olarak da 5 yıl sonra (dayanırsa) model yükseltmek istediğinde telefonun 100TL edecek olması. Genişletmek için tıkla... Berbat sizin için olabilir. Güvenlik konusunda asla katılmıyorum. Bilinmeyen kaynaklardan bir şey indirmedikçe güvenlik sorunu ile karşılaşmazsınız.
notonur dedi: Berbat ve güvensiz bir yazılım, uzun ömürlü olmaması, ekran yanması, kötü kamera/renk bilimi, uygulama bazında kötü optimizasyon ve düşük performans. Son olarak da 5 yıl sonra (dayanırsa) model yükseltmek istediğinde telefonun 100TL edecek olması. Genişletmek için tıkla... Berbat sizin için olabilir. Güvenlik konusunda asla katılmıyorum. Bilinmeyen kaynaklardan bir şey indirmedikçe güvenlik sorunu ile karşılaşmazsınız.