iPhone 14 vs S24FE

Berbat ve güvensiz bir yazılım, uzun ömürlü olmaması, ekran yanması, kötü kamera/renk bilimi, uygulama bazında kötü optimizasyon ve düşük performans.

Son olarak da 5 yıl sonra (dayanırsa) model yükseltmek istediğinde telefonun 100TL edecek olması.

Geniş açı kamera ile işin yoksa 16e çok iyi opsiyon, çok daha güncel bir çip taşıyor daha uzun ömürlü olacaktır.

En son Redmi 8 kullandıysan böyle düşünmen normal.

Fiyat farkı önemli değil iPhone kullanmak istiyorum, ama arada kaldım sizce hangi telefonu almalıyım? Önerebileceğiniz başka telefonlar varsa önerilerinize açığım. Fakat mümkünse IPhone'ya da Samsung olsun.

Tam bütçe nedir?

Berbat ve güvensiz bir yazılım, uzun ömürlü olmaması, ekran yanması, kötü kamera/renk bilimi, uygulama bazında kötü optimizasyon ve düşük performans.

Son olarak da 5 yıl sonra (dayanırsa) model yükseltmek istediğinde telefonun 100TL edecek olması.

Geniş açı kamera ile işin yoksa 16e çok iyi opsiyon, çok daha güncel bir çip taşıyor daha uzun ömürlü olacaktır.

Düşük performans deyip nasıl 16e önerebiliyorsunuz anlamıyorum. 60Hz ile iyi performans nasıl alınabilir?

iPhone 16e hakkında bilginiz var mı? 14 yerine onu mu almalıyım?

40k civarı.

S24+ alın derim o civarlarda. iPhone 14'ten iyidir. İP14 ile S24 FE arasındanda S24 FE genel açıdan daha iyi ancak IP14'te kötü değil.

Düşük performans deyip nasıl 16e önerebiliyorsunuz anlamıyorum. 60Hz ile iyi performans nasıl alınabilir?

60 Hz değil de 120 Hz görünce daha performanslı bir telefon mu kullanmış oluyorsun?
Bataryası ve işlemcisi daha verimli olmasın ama ekranı 120 Hz olsun. Bu mu yani telefona bakış açısı? X marka bir telefon 60 yerine 90/100/120 Hz gösterdiği için işlemcisi 16E'ye göre verimsiz olmasına rağmen daha iyi bir telefon mu oluyor yani?

60 Hz değil de 120 Hz görünce daha performanslı bir telefon mu kullanmış oluyorsun?
Bataryası ve işlemcisi daha verimli olmasın ama ekranı 120 Hz olsun. Bu mu yani telefona bakış açısı? X marka bir telefon 60 yerine 90/100/120 Hz gösterdiği için işlemcisi 16E'ye göre verimsiz olmasına rağmen daha iyi bir telefon mu oluyor yani?

Birisinde 60 FPS de takılı kalırsın bunun bir üstü olmaz ama diğeri 90 alsada 120 alsada ikisini de verebilir.

Cok haklisin hocam. S24 FE, Honor 200 rakibi bir cihaz. 16e 40 bine mukemmel telefon.

Fiyat farkı önemli değil iPhone kullanmak istiyorum, ama arada kaldım sizce hangi telefonu almalıyım? Önerebileceğiniz başka telefonlar varsa önerilerinize açığım. Fakat mümkünse IPhone'ya da Samsung olsun.

Düz model iPhone alınmaz. İlla iPhone diyorsan sana 2 seçenek sunayım hocam:
1-Yurt dışı sıfır 16 Pro/16PM hatta beklerim biraz daha parama koyarım dersen yurt dışı sıfır 17 Pro alabilirsin. Düşünürsen kayıtsız kullanım şeklini anlatırım.
2-Yurt dışı düşünmezsen eğer 2.el 13 Pro veya biraz koyarak 2. el 14 Pro çok daha mantıklı olacaktır.
3- 2. el ve yurt dışı istemezsen S24FE seçmen en mantıklısı olur. Kaldı ki düz 14 diye bir model yok aslında. Apple'ın en aklımızla dalga geçtiği, fiyasko modeli. iPhone 14= 2 GB RAM fazlası olan bir iPhone 13. iPhone olsun dedem yaşında olsun gerekirse diyorsanız düz 14 yerine kendinizi dolandırtmadan düz 13 seçmeniz en mantıklısı. İkisinin de desteği aynı zamanda bitecek yani 14'ün öyle bir avantajı da yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı