iPhone 15 alınır mı?

İkinci el temiz 14Pro bulursanız alın. Onun dışında yurt dışı yapabilirim derseniz bir 14 Pro bir tane de 15 Pro alın . Değişimli olarak kullanırsınız.

15 Pro Max kullanıyorum TikTok girdiğim halde bazen isınıyor selfi kamerası bana göre kötü geldi.
Hocam onda başka sorun olabilir mi, emin misiniz? Daha önce hiç böyle bir yorum görmemiştim çünkü

TikTok optimize bir uygulama değil, selfie kamerasıda ayarlarını iyide kullandığınızdan emin misiniz?

Sadece TikTok değil Instagram'da aynı sorun veya başka uygulama. Selfi kamerasi ayarı evet doğru yaptim 14 Pro Max göre kötü.

Gereksiz pahalı bir telefon. Pro ve Pro Max olmayan modeller zaten iyi değil. 50 bin TL veriyorsun, 60 Hz ekran.
Biliyorum ama 60 Hz benim için sıkıntı değil. 14 alsam bile Max 5,6K fark edecek. Uzun vadeli kullanım için daha fazla da düşmek de istemiyorum pek fazla

Sadece TikTok değil Instagram'da aynı sorun veya başka uygulama. Selfi kamerasi ayarı evet doğru yaptim 14 Pro Max göre kötü.

İlk defa duydum böyle bir yorum bende düz 13 var hiç ısınmıyor.

İkinci el temiz 14Pro bulursanız alın. Onun dışında yurt dışı yapabilirim derseniz bir 14 Pro bir tane de 15 Pro alın . Değişimli olarak kullanırsınız.
İkinci el bakmadım da pek düşünmüyorum ama yurt dışı da yapamam maalesef ve bütçem yok

iPhone 13 Pro Max alın derim. 14 bana göre çok düşük 15'de canı isterse harika kameraya sahip canı istemezse 6s kamerasıyla kapışır. Netleme sorunu var.
Netleme sorunu genel Iphone'larda olan bir şey sanırım. İkinci el pek istemiyorum ve sıfır 13 prolar da bütçeyi aşıyor benim biraz ama teşekkür ederim yine de

Bence alınmaz. Çok gereksiz bir telefon.
Öneriniz nedir? Mümkünse IOS cihaz önerebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…