iPhone 15 alınır mı?

Netleme sorunu genel IPhone'larda olan bir şey sanırım. İkinci el pek istemiyorum ve sıfır 13 Pro'lar da bütçeyi aşıyor benim biraz ama teşekkür ederim yine de.

Öneriniz nedir? Mümkünse iOS cihaz önerebilir misiniz?

Dostum ekosistem gerçekten önemli değilse Android tarafındada çok iyi telefonlar var.

Dostum ekosistem gerçekten önemli değilse Android tarafındada çok iyi telefonlar var.
Farkındayım ama Mac ile birlikte kullanacağım için bir tık önem arz ediyor benim için

Ekosistem kurmak istiyorsunuz, 14 almaktansa 15 almak daha iyi olacaktır, güncelleme vs. o yüzden alınabilir fena fikir değil. Ama bence 13 Pro veya 14 Pro almak daha iyi olur. MediaMarkt gibi yerlerde sıfırları mevcut.
Fiyatları biraz tuzlu geliyor da bana onların. 50 Bin bile ucu ucuna tam anca olacak benim için 😄

Düz model bir iPhone aldığın özellik verdiğin para bakımından Pro serilerinden de pahalıya geliyor. Bu yüzden 2. el düşünün derim. 2. el 14 Pro alırsanız hem her yönden düz 15'ten iyi bir cihaz alırsınız hem de paranızın hakkınızı verirsiniz.
Dilerseniz yurt dışı cihaz alın. 50K bütçe varsa bir 15 Pro bir de 14 Pro alarak (tam 50K bütçe'ye ) kapanma mevzusunu da düşünmeden kullanırsınız.

Düz model bir iPhone aldığın özellik verdiğin para bakımından Pro serilerinden de pahalıya geliyor. Bu yüzden 2. el düşünün derim. 2. el 14 Pro alırsanız hem her yönden düz 15'ten iyi bir cihaz alırsınız hem de paranızın hakkınızı verirsiniz.
Dilerseniz yurt dışı cihaz alın. 50K bütçe varsa bir 15 Pro bir de 14 Pro alarak (tam 50K bütçe'ye ) kapanma mevzusunu da düşünmeden kullanırsınız.
Hocam mantılı fikir de yurt dışı çıkma imkanım yok ve ikinci el de pek almak istemiyorum. İçim hiç rahat olmuyor. Ama fikriniz güzel onun dışında

Hocam mantılı fikir de yurt dışı çıkma imkanım yok ve ikinci el de pek almak istemiyorum. İçim hiç rahat olmuyor. Ama fikriniz güzel onun dışında
Yurt dışına çıkmanıza gerek yok. Bulunduğunuz ildeki satan telefonculardan alabilirsiniz.

Mac ile kullanmak ne oluyor tam olarak? Telefonun yapıpta Mac'in yapamadığı farklı bir şey mi var?
Ekosistem açısından birbiriyle daha iyi kullanılıyor, hiç ekosistem kullanmadınız herhalde...

Mac ile kullanmak ne oluyor tam olarak? Telefonun yapıpta Mac'in yapamadığı farklı bir şey mi var?
Ekosistem açısından birbirleri ile senkronize bir biçimde çalışmalarını kastetmiştim. Mesela aynı kopyalama panolarına sahip olmaları, çok büyük avantajı olmasa da telefondan gelen aramaları Mac üzerinde yanıtlama gibi gibi..

Yani şu Apple kullanıcıları nasıl kabul ediyor şu 60Hz olayını hala aklım almıyor. Dünyanın parasını ver, adam sana 120Hz bile sunmasın. Gerçekten tuhaf hala para yatıranlar var.
O beni de çok üzen bir şey ama kullandığım laptop ekranı da 60 hz gün sonunda. Telefona bakınca onun ekranı da kasıyor gibi gelmesin diye de çok 120 hz'e yanaşmadım. Biliyorum çok mantıklı bir düşünce değil ama ikisi arasındaki fark da çok bariz olacak bu sefer ama 120 hz olayına katılıyorum. Apple'ın pro model aldırmak için taktiklerinden biri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı