iPhone 15 alınmalı mı?

Hardsag2

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 15 almayı planlıyorum 17'yi beklemeli miyim hem 15'in daha uyguna alırım sizce mantıklı mı?

Ben iphone 15 kullanıyorum şuan, iş için baya yardımcı da oluyor fakat günlük kullanım için gerçekten Iphone almanız lazım mı iyice düşünün bence. Sorunun cevabı olarak ise, 2 seri eski telefon örneğinden gidecek olursak şuan iphone 14 almak isteseniz, en aşağı 43 44 bin lira para ödüyorsunuz, bu da telefonun çıkış fiyatı ile arasında 130 140 dolar maksimum fark olduğu anlamına geliyor. Iphone 15 de aynı fiyattan çıktı fakat 16 ile arasında şuan 100 dolar fark var satış fiyatlarında. 15 ucuzlar, ama über ucuzlamaz gibi artık.

Ben iPhone 15 kullanıyorum şu an, iş için bayağı yardımcı da oluyor fakat günlük kullanım için gerçekten iPhone almanız lazım mı iyice düşünün bence. Sorunun cevabı olarak ise, 2 seri eski telefon örneğinden gidecek olursak şu an iPhone 14 almak isteseniz, en aşağı 43 44 bin lira para ödüyorsunuz, bu da telefonun çıkış fiyatı ile arasında 130 140 dolar maksimum fark olduğu anlamına geliyor. iPhone 15 de aynı fiyattan çıktı fakat 16 ile arasında şu an 100 dolar fark var satış fiyatlarında. 15 ucuzlar, ama Uber ucuzlamaz gibi artık.

Bekliyorum o zaman?

iPhone 15 almayı planlıyorum 17'yi beklemeli miyim hem 15'in daha uyguna alırım sizce mantıklı mı?
Döviz kurunun artacağı gerçeği varken 15'in daha uyguna gelmesine beklemek anlamsız olur. 15'i de önermiyorum hocam. 2. el 14 Pro bakmanız daha iyi olur düz 15'ten her yönden daha iyi bir telefondur. Düz 17'ye 70-75k vermeyi göze alır beklerim derseniz bugünden 16 Pro alın. Şimdiden biliyoruz ki 16 Pro her yönden düz 17'den olacak.

Döviz kurunun artacağı gerçeği varken 15'in daha uyguna gelmesine beklemek anlamsız olur. 15'i de önermiyorum hocam. 2. el 14 Pro bakmanız daha iyi olur düz 15'ten her yönden daha iyi bir telefondur. Düz 17'ye 70-75k vermeyi göze alır beklerim derseniz bugünden 16 Pro alın. Şimdiden biliyoruz ki 16 Pro her yönden düz 17'den olacak.

Hocam 17'yi asıl bekleme nedenim 15 ucuzlar diye şu an 13'e indirim sizce haila alınır mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı