iPhone 15 almaya değer mi?

Hocam cihazı aldınız mı memnun musunuz?

Alıp 5 6 ay kullandım 2024 Haziran ayında S24 Ultra aldım IP15'ten hiç memnum değildim 50 bin lira verip kamera sunmayan 120 Hz sunmayan OLED ekranın berbat olması böyle berbat bir telefon görmedim. işkenceydi

Alıp 5 6 ay kullandım 2024 Haziran ayında S24 Ultra aldım IP15'ten hiç memnum değildim 50 bin lira verip kamera sunmayan 120 Hz sunmayan OLED ekranın berbat olması böyle berbat bir telefon görmedim. İşkenceydi.

Peki 15 yerine keşke bunu alsaydın dediğin iPhone modeli var miydi bende yakın zamanda almayı pilanlıyorum 15 hocam birde iPhone u deneyimlemek istiyorum sizce o kadar berbatmı ?

Son düzenleme:
Peki 15 yerine keşke bunu alsaydın dediğin iPhone modeli var miydi bende yakın zamanda almayı pilanlıyorum 15 hocam birde iPhone u deneyimlemek istiyorum sizce o kadar berbatmı ?
Düz model almayın 13 ve üstü her pro modeli col guzel pro modellerini deneyimlemek isterdim ama cok pahali iphone deneyimlemek istiyorsunuz sadece optimizasyonu cok guzel arayuzde gezerken soft hissini veriyor bu kadar

Standart kullanıcı için 13 yeterlidir.
Zaten sıfır bir iPhone istiyorsan 30 bin bandında rakibi yok.
Sıfır iPhone'lar içerisinde en fp cihaz 13.
Yüksek Hz takıntın vardır PRO modellere bakabilirsin.

Düz model almayın 13 ve üstü her Pro modeli col guzel Pro modellerini deneyimlemek isterdim ama cok pahali iPhone deneyimlemek istiyorsunuz sadece optimizasyonu cok guzel arayuzde gezerken soft hissini veriyor bu kadar.

Hocam ama değer korumabgibi bir olayı da var değilmi?

Standart kullanıcı için 13 yeterlidir.
Zaten sıfır bir iPhone istiyorsan 30 bin bandında rakibi yok.
Sıfır iPhone'lar içerisinde en fp cihaz 13.
Yüksek Hz takıntın vardır PRO modellere bakabilirsin.
Hocam biraz daha güncel olsun kafasındayım birde ekran gövde oranı daha iyi aynı inç olsada sizce 15 ekranı biraz daha büyük gözükmez mi ?

Hocam biraz daha güncel olsun kafasındayım birde ekran gövde oranı daha iyi aynı inç olsada sizce 15 ekranı biraz daha büyük gözükmez mi ?
Fiyat avantajı yok.
Yurtdışı alacak olsaydın gözün kapalı al kullan derdim ama onunla da uğraşmak ayrı bir dert.
Hayatım boyunca iPhone kullandım halihazırda da 13 kullanıyorum, çok severim çok memnunum ama yine de bu rakamlara git 14-15-16 al diyemem.
Aralarında fiyat avantajı olan tek model 13, neredeyse 14 ile aynı cihaz sadece biraz RAM düşük İOS zaten RAM tüketmiyor.
Yine de bütçe sorunun yoksa hangi cihazı beğeniyorsan onu al aklını kurcalamasın sonradan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı