hocam cihazı aldınızmı memnunmusunuz ?hocam vodafoneden alacağım hat üzerine ve orda s23 ultra yok düz s23 düz ip15 falan var yani öyle bir seçeneğim yok
Hocam cihazı aldınız mı memnun musunuz?
Alıp 5 6 ay kullandım 2024 Haziran ayında S24 Ultra aldım IP15'ten hiç memnum değildim 50 bin lira verip kamera sunmayan 120 Hz sunmayan OLED ekranın berbat olması böyle berbat bir telefon görmedim. İşkenceydi.
Düz model almayın 13 ve üstü her pro modeli col guzel pro modellerini deneyimlemek isterdim ama cok pahali iphone deneyimlemek istiyorsunuz sadece optimizasyonu cok guzel arayuzde gezerken soft hissini veriyor bu kadarPeki 15 yerine keşke bunu alsaydın dediğin iPhone modeli var miydi bende yakın zamanda almayı pilanlıyorum 15 hocam birde iPhone u deneyimlemek istiyorum sizce o kadar berbatmı ?
Standart kullanıcı için 13 yeterlidir.Peki 15 yerine keşke bunu alsaydın dediğin iPhone modeli var miydi bende yakın zamanda almayı pilanlıyorum 15 hocam birde iPhone u deneyimlemek istiyorum sizce o kadar berbatmı ?
Düz model almayın 13 ve üstü her Pro modeli col guzel Pro modellerini deneyimlemek isterdim ama cok pahali iPhone deneyimlemek istiyorsunuz sadece optimizasyonu cok guzel arayuzde gezerken soft hissini veriyor bu kadar.
Hocam biraz daha güncel olsun kafasındayım birde ekran gövde oranı daha iyi aynı inç olsada sizce 15 ekranı biraz daha büyük gözükmez mi ?Standart kullanıcı için 13 yeterlidir.
Zaten sıfır bir iPhone istiyorsan 30 bin bandında rakibi yok.
Sıfır iPhone'lar içerisinde en fp cihaz 13.
Yüksek Hz takıntın vardır PRO modellere bakabilirsin.
Fiyat avantajı yok.Hocam biraz daha güncel olsun kafasındayım birde ekran gövde oranı daha iyi aynı inç olsada sizce 15 ekranı biraz daha büyük gözükmez mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.