iPhone 15, Bambaşka Bir Tasarımla Gelebilir

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
iPhone 15 Tasarımı

İddialara göre Apple, iPhone 15 serisi için büyük bir tasarım değişikliği planlıyor. Buna göre iPhone 15 kasası titanyumdan yapılacak, cam arka panel ise yuvarlak kenarlara sahip olacak. Bununla birlikte, ön kısım büyük ihtimalle iPhone 5C’ye benzer bir şekilde düz kalacak. Yani telefonun yan çerçevesi ile arka cam arasında daha yumuşak bir geçiş olması bekleniyor. Bununla […]

Devamı: iPhone 15, Bambaşka Bir Tasarımla Gelebilir
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Adamlar her sene yeni telefon çıkarıyor zaten. Değişiklik şart.

Bu kadar basit olamaz, mesela ben İphone 11'den 14'e geçtim diyelim ne kadar para ödüyorum tek fark çip ve tasarımın az buçuk inceliği mi? saçmalık, her sene aynı tek fark az buçuk şeyler, bu kafa ile giden bir şirket olamaz, zaten yazılımı güzel olmasa bu kadar ilerleyemezdi de neyse.

@353380 adamlar her sene yeni bir telefon çıkarıyor. Oldukça doğal bence telefonların birbirine benzer olması.

@353380 adamlar her sene yeni bir telefon çıkarıyor. Oldukça doğal bence telefonların birbirine benzer olması.
Benzer olur tabii ki uzay mekiği beklemiyorum da, ne bileyim biraz farklılık katılabilir çok farklı tasarımlar ve teknolojiler gibi, doğrusu iphone 14 pro'da çok güzel farklı bir teknoloji getirdiler ki bir zahmet 11'den beri aynı özellikleri sadece çentik küçülüyordu, bence İPhone 15 ve 16 da 14 pro çentiği ile gelecektir düşüncem böyle.

iPhone 15 ve sonraki modellerinde de çok değişiklik yapacaklarını sanmam. Belki 18 ve 19 modellerinde bir değişiklik yaparlar, çoğu şey yapıldı. Ortaya nasıl bir fikir atacaklarını da bilemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı