iPhone 15 format atınca veriler de gider mi?

asdew

Decapat
Daha fazla  
iPhone 15 telefon da format atınca bütün veriler gider mi? Mesela bir uygulamada ki silinen fotolar dahil bulunmayacak şekilde silinebilir mi? Tamamen sıfır hale getirmek istiyorum ICloud'dan yedekleme falan yapmadım daha önce. Mesela galerime almadığım ama mesaj olarak aldığım fotolar falan da bulunmasın istiyorum.

Peki yukarıda dediğim gibi herşey bulunmayacak şekilde gider mi ona göre yapayım. Bazıları yazılımlar ile geri getirilebilir diyor
İcloud satın almak en oturaklı iş olur. Zaten aylık ödeme ile uygun. 30 TL miydi neydi. Benden otomatik çekiyor bakmıyorum da. Yıllardır rehber,fotoğraf vs vs takvim duruyor sabit. Bence icloud alabilirsin. Garanti olur

iPhone 15 telefon da format atınca bütün veriler gider mi? Mesela bir uygulamada ki silinen fotolar dahil bulunmayacak şekilde silinebilir mi? Tamamen sıfır hale getirmek istiyorum ICloud'dan yedekleme falan yapmadım daha önce. Mesela galerime almadığım ama mesaj olarak aldığım fotolar falan da bulunmasın istiyorum.
getirilir hocam

Gider ancak şu an size verilen ücretsiz 5GB iCloud alanı olması lazım (eğer başka iCloud satın almadıysanız) bu yüzden ki iCloud hesabınızı sıfırladıktan sonra girerseniz fotoğraflar ve videolar geri gelir. Cihazı sıfırlamadan:
-iPhone'u bul seçeneğini kapatın.
-Ayarlar-En üstteki isminiz-iCloud-fotoğraflar-indir ve özgünleri tut bölümünü seçin. Bu sayede 5GB iCloud yedekleriniz cihaz depolamasına iner. Ve sıfırlayınca da kökten temizlenir.
Bunları yaptıktan sonra direkt ayarlardan cihazı sıfırlayabilirsiniz. Geri gelmesi gibi bir durum yok başka arkadaşlar bir taraflarından element uydurmasınlar.

Gider ancak şu an size verilen ücretsiz 5GB iCloud alanı olması lazım (eğer başka iCloud satın almadıysanız) bu yüzden ki iCloud hesabınızı sıfırladıktan sonra girerseniz fotoğraflar ve videolar geri gelir. Cihazı sıfırlamadan:
-iPhone'u bul seçeneğini kapatın.
-Ayarlar-en üstteki isminiz-iCloud-fotoğraflar-indir ve özgünleri tut bölümünü seçin. Bu sayede 5GB iCloud yedekleriniz cihaz depolamasına iner. Ve sıfırlayınca da kökten temizlenir.
Bunları yaptıktan sonra direkt ayarlardan cihazı sıfırlayabilirsiniz. Geri gelmesi gibi bir durum yok başka arkadaşlar bir taraflarından element uydurmasınlar.

Peki hocam normal vatandaşlar getiremez anladım da siber alanlarda uzman kişiler getirebiliyor mu meraktan.

Peki hocam normal vatandaşlar getiremez anladım da siber alanlarda uzman kişiler getirebiliyor mu meraktan.
Apple ABD’de de bile bir ara buna benzer bir şeye izin vermemişti. Sanmıyorum ama belki gerekli izinler sağlandığında getirebilirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı