iPhone 15 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Resident Evil beni en çok şaşırtan etkenlerden oldu açıkçası. Bunun dışında kasadan kameraya kadar birçok yenilik olduğunu görmek güzel.
iPhone için her sene aynı cihaz diyen kişilerin detaylı araştırma yapmasını tavsiye ederim. Kamerası muazzam olmuş.
Type-c, titanium cerceve ve harici SSD takıp SSD'ye kayit almak gercekten tatli ve saglam yenilikler olmus.

En çok beklediğim şeylerden biri A17 Pro idi. Açıkçası GPU'da ciddi gelişme bekliyordum. Ama yine de canavar gibi bir SoC olmuş. Su anda tahtin sahibi. A17 Pro varsa A17 de vardır diye bekledim, herhangi bir şey söylenmedi.
Assassin's Creed ve Resident Evil de gerçekten şaşırtıcı olmuş.
Benim çok beğendiğim bir seri oldu. Bakalım Android tarafı nasıl meydan okuyacak?
 
15 Pro serisinin renklerini hiç beğenmedim. 14 Pro serisinin renkleri daha güzel duruyordu. 15 serisinde ise beyaz olmamasını hiç anlayabilmiş değilim. Action düğmesini de 15 serisine getirselerdi o kadar zor olmazdı bence. Kötü olmuş o açıdan. Ekranın 60 veya 120 olması pek umurumda değil zaten oyun falan oynadığım yok kaydırırken az daha iyi kaysa pek fark etmez. Stok olarak 256 GB'dan başlamasını beklerdim onu da yapmamışlar. 15 Plus almayı düşünüyorum. Type-C eksikliği ve bataryanın ömrü 12 Mini'ye veda etmeme sebep olacak. Keşke böyle bataryası iyi giden bir 15 mini yapsalardı ama pek tutmadı mini serisi.
 
Düzlerde cidden fark var ama Pro'larda pek fark görmedim malzeme kalitesi dışında.

Şahsen sıfırdan alacak olsam 15 512 GB alır geçerim, 48MP kamera A16 işlemci dinamik ada yeterli bir telefon, ne 14 Pro alırım ne 15 Pro.
 

Geri
Yukarı