iPhone 15 hala alınır mı?

CLUTCHbero

Hectopat
Daha fazla  
Aktif olarak Xiaomi Redmi 9 64 GB kullanıyorum. Kamerasının kasmasından performanssızlığından artık sıkıldım. Bütçeme uygun iPhone 15 var. Genelde fotoğraf ve video çekmek için alacağım ufak çaplı oyunlarda oynayabilirim. Kafamda iPhone 15 128 GB modeli var. Kullanıcılardan bir öneri var mıdır, şarjı aktif olarak kullanımda 1 günü çıkarabiliyor mu? Muadil olarak ne önerirsiniz? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

iPhone alınabilir ancak benim önerim redmi 12 note pro 5g 2 senedir kullanıyorum telefon 1 gün boyunca götürüyor gayet akıcı ve güzel kamerası var oyunlardada gayet iyi performans veriyor.

iPhone 15'in 2028'e kadar güncelleme alacağı açıklandı. Belirttiğiniz bütçe skalasının bir tık üstünde Samsung S25'ler var.

Aktif olarak Xiaomi Redmi 9 64 GB kullanıyorum. Kamerasının kasmasından performanssızlığından artık sıkıldım. Bütçeme uygun iPhone 15 var. Genelde fotoğraf ve video çekmek için alacağım ufak çaplı oyunlarda oynayabilirim. Kafamda iPhone 15 128 GB modeli var. Kullanıcılardan bir öneri var mıdır, şarjı aktif olarak kullanımda 1 günü çıkarabiliyor mu? Muadil olarak ne önerirsiniz? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
60Hz ekranı dert etmeyecekseniz alınır. O fiyata hangi telefonu alırsanız alın üzmez. Zevkinize kalmış.

Aktif olarak iPhone 15 kullanıyorum bundan önce s23 kullanıyordum. Arka kamera olarak gündüz fotoğrafları konusunda eşit sayılabilecekken gece fotoğraflarında iPhone 15 daha iyi ön kamera olarak da çok iyi. Xiaomi özellikle başa çıkamıyor ama belki S25 serisi çıkabilir.

15 yerine 2. ele açıksanız 2. el 14 Pro çok daha iyi olur. 14 Pro, aklına gelebilecek her yönden düz 15'ten daha iyi cihaz. Yurt dışı düşünürsen sıfır bir şekilde 16 Pro, 16 PM alabilirsin. Bataryaya ihtiyacın olacaksa özellikle 16 Pro Max daha iyi olur. Düşünürsen kayıtsız kullanım şeklini açıklarım. Bunların hiçbirini istemezsen başka seçenek kalmıyor Apple tarafında mecbur 15. Ama dediğim gibi düz modeller f/P ürünleri değildir. Aldığın özellik verdiğin para bakımından Pro serilerinden daha pahalıya geliyor.

15 yerine 2. ele açıksanız 2. el 14 Pro çok daha iyi olur. 14 Pro, aklına gelebilecek her yönden düz 15'ten daha iyi cihaz. Yurt dışı düşünürsen sıfır bir şekilde 16 Pro, 16 pm alabilirsin. Bataryaya ihtiyacın olacaksa özellikle 16 Pro Max daha iyi olur. Düşünürsen kayıtsız kullanım şeklini açıklarım. Bunların hiçbirini istemezsen başka seçenek kalmıyor Apple tarafında mecbur 15. ama dediğim gibi düz modeller F/P ürünleri değildir. Aldığın özellik verdiğin para bakımından Pro serilerinden daha pahalıya geliyor.

2. ele pek girmek istemiyorum çünkü ben aldığım telefonu ömrü bitene kadar kullanıyorum yurt dışı cihaz için de temin edebileceğim bir aracı tanıdığım yok. Ben aldığım telefonu kaygısız ve uzun vadede kullanmak istiyorum.

60Hz ekranı dert etmeyecekseniz alınır. O fiyata hangi telefonu alırsanız alın üzmez. Zevkinize kalmış.

Birkaç kez kullanma şansım oldu Xiaomi 60Hz'e göre çok daha akıcı geldi gözüme.

iPhone alınabilir ancak benim önerim Redmi 12 Note Pro 5G 2 senedir kullanıyorum telefon 1 gün boyunca götürüyor gayet akıcı ve güzel kamerası var oyunlarda da gayet iyi performans veriyor.

Samsung S24'lerde Instagram'a video atıldığında yine kasma oluyor iPhone gibi akıcı olmuyor o yüzden Apple düşünüyorum yoksa Samsung'un performansıda çok başarılı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı