Fiyatı düşer yenisi çıkınca her şeyde böyledir bu biraz düşünüp konu açalım lütfen.
Nerede görülmüş böyle bir şey?
Fiyatı düşer yenisi çıkınca her şeyde böyledir bu biraz düşünüp konu açalım lütfen.
Zam gelmesi muhtemel ama bekleyebilirsiniz.iPhone 14 Pro bakıyordum fakat fiyatı malum normal 14'e göre bayağı fark var. Ben de düz 14 karar verdim ama Pro da istemiyor değilim. Bütçemi biraz daha zorlayıp almışken en iyisini almak istiyorum. 2 hafta sonra 15 tanıtılacak, fiyatlar ne olur bilmiyorum. Sizce beklenir mi?
Yeni modeller çıkınca eski modellere zam gelir diye korkmuyorum değil. Fiyatlar makul olursa düz 15'e yönelebirim.
Fiyatı düşer yenisi çıkınca her şeyde böyledir bu biraz düşünüp konu açalım lütfen.
2 hafta mı vaov zaman ne çok hızlı geçiyor fiyat sorarsınız diğer nesil telefona göre +10k fiyat gelir
Pro'yu goze almissaniz duz 15 size gayet ucuz gelir. 15 Pro'yu 70 binden bekliyorum.
iPhone 15'i almak istiyorsanız risk almak zorundasınız. Türkiye'de neyin ne olacağı belli değil. Gördünüz faiz kararından sonra dolar hemen çakıldı. Böyle bir ülkede beklerseniz göze almak zorundasınız. iPhone 15'in beklenecek çok özelliği yok ama Type-C girişli olması ve aldıktan sonra herkesin 2-3 hafta senin telefonunla ilgili konuşması dışında çok özelliği yok. Tasarım yine aynı ama iPhone 14'teki gibi bir çeltik tasarımı gibi klişe olmayan özellikler varsa bence risk alınarak beklenmeli.
14 alma, normal 14 ile normal 13 arasında neredeyse göremeyeceğin kadar fark var ve aradaki fiyat farkına değmez, bekle 15 ya da Pro'ların nasıl olduğuna göre karar ver aynı fiyattan çıkacaklar önceki seriler 100 dolar ucuzlayacak ve bu sene ekstra önemli bir sene çünkü Type-C'ye geçilmesi bekleniyor. Eğer 15'i beğenmezsen ya da maddi durumun yetmez ise sakın normal 14 alma bana sorarsan, gibip normal 13 al fark görmezsin.
Fiyatlar artacak iddiası var. Bence 14 Pro almayın zira onda da pil sorunu var. 13 Pro Max alabiliyorsanız alın.
Apple her yeni telefonu eskisiyle aynı fiyata çıkarıyor, bir önceki seriye 100 dolar indirim yapıyor. Eğer dolar uçmazsa ya da yeni vergi gelmezse şu anki 14 ile yeni çıkacak 15'in fiyatı aynı olacak (çooook küçük bir ihtimalle Apple fiyat artışı yapabilir ama yapacak gibi durmuyor)
iPhone 15 Telefotosuz ve 60Hz ekranlı iPhone 14 Pro demek.
O mantık pek Türkiye şartlarında geçerli olmuyor maalesef :/
Zamlı olarak gelecek diyorlar 15 serisinin ama göreceğiz bakalım.
15 Pro'ya kadar çıkacağımı zannetmiyorum. 14 Pro ile düz 15 aynı fiyat olursa zaten Pro almak daha mantıklı + kamera avantajın oluyor.
Bende merakla bekliyorum eğer 14 Pro ile düz 15 aynı fiyat gelirse Pro almak daha mantıklı olur.
14 ile 13 aynı telefon bunu biliyorum sadece RAM farkı var fakat güncelleme yönünden düşününce +1 sene daha cepte olur yoksa 13 aklıma gelmedi değil.
13 Pro karaborsada hocam yoksa baktım. 14 Pro içinde pil sorununu ilk defa sizden duyuyorum.
Türkiye şartlarında o pek geçerli olmuyor maalesef eski modellere bile bir ton zam geldi 11 olmuş 25k.
Eğer öyle gelirse zaten düz 15 direkt 14 Pro alırım geçerim.
Knkim her an her şey olabilir bizim güzide ülkemizde. Her hareketinin alternatif maliyeti olacak. Eğer bütçeni zorlayabileceğini düşünüyorsan ve almışken en iyisini alayım diyorsan 15'i bekle.
Para hazırsa kesinlikle beklemeyiniz. Yarın ne olacak bilinmiyor. Bir sürprizle şu an alabildiğinizi ilerleyen günlerde alamayabilirsiniz.
Para hazırsa kesinlikle beklemeyiniz. Yarın ne olacak bilinmiyor. Bir sürprizle şu an alabildiğinizi ilerleyen günlerde alamayabilirsiniz.
Zam gelmesi muhtemel ama bekleyebilirsiniz.
Hangi ülke olduğu önemli değil illaki düşer fiyatı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.