iPhone 15 için kırılmaz cam önerisi

Bazıları etrafındaki siyah şey çerçeve yüzünden yazıların gözükmediğini iddia etmiş ekranı daralttığı söyleniyor ne düşünüyorsunuz?
Yukarıdaki arkadaşların da önerdiği gibi bu markayı satın alabilirsiniz. Eğer bütçeniz yeterli ise Spigen de alabilirsiniz fakat çok çok yüksek rakamlara satılıyor. Buff markası da işinizi yeterince görecektir.

Bu arada son olarak Privacy yani hayalet ekranı asla önermiyorum, kaliteyi düşürüyor, ekrandaki yazılar özellikle gündüz vakti garip görünüyor. Benim ekranım kaliteli görünmek zorunda takıntılıyım. Bu konuda en iyi sıralama şu şekilde. Glass>Matte>Privacy. Ben Matte tercih ediyorum kalite konusunda sıkıntı çıkarmadı ama Privacy kullanan birkaç arkadaşım var ve hiç hoş görünmüyor. Tabii kaliteyi az düşüren modeller de vardır lakin hiç düşürmeyen yoktur diye düşünüyorum çünkü araya ekstra bir katman giriyor.

Bazıları etrafındaki siyah şey çerçeve yüzünden yazıların gözükmediğini iddia etmiş ekranı daralttığı söyleniyor ne düşünüyorsunuz?

Öyle bir şey söz konusu değil çünkü iPhone'larda ince bir çerçeve var, o siyahlık tam oraya denk geldiği için herhangi bir kısıtlama yapmıyor.

Çerçeveye denk gelen kısmı örnek olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı