Aydoğan BV
Hectopat
Adaptörünüz benim attığım resim dışında farklı bir durum yazı vs var ise adaptörünüz sahtedir benim gözlemleyebildiğim kadarıyla şu an kullandığınız adaptör sahte.
Adaptörüm çok çabuk ısınıyordu zaten belliydi bilgi için çok teşekkür ederim.Eki Görüntüle 2281392
Eki Görüntüle 2281393
Eki Görüntüle 2281394
Eki Görüntüle 2281395
Adaptörünüz benim attığım resim dışında farklı bir durum yazı vs var ise adaptörünüz sahtedir benim gözlemleyebildiğim kadarıyla şu an kullandığınız adaptör sahte.
Adaptörüm çok çabuk ısınıyordu zaten belliydi bilgi için çok teşekkür ederim.
Kendi yerinden alırım kardeşimin orijinal adaptörü onu kullanırım alana kadar çok sağ olun.Amazon'dan alın diyecektim ancak Amazon da stokta adaptör yok. O yüzden 20 W USB-C Güç Adaptörü satın alın Apple üzerinden sipariş edebilirsiniz çakma adaptör bataryanızı ciddi şekilde öldürecektir.
Kendi yerinden alırım kardeşimin orijinal adaptörü onu kullanırım alana kadar çok sağ olun.
Apple mağazasında 1000TL olabilir fiyatlar mağazalarda uçukMediaMarkt'ta mağazada 719TL di.
Mediamark'ta orijinal mi peki.
Bende kontrol ettim ürün üstündeki etiketler çok belirgin hizaları vs çok farklı keşke apple sitesinden vs alsaydınız
Öyle bişey yok 110 döngüde 98 sağlığım var hala cihazı 100 olan varsa bi anda 98-97'ye düşecek benim belkide uzun süre 98'de kalacak bi garantisi yok.Hayır. Normalde %100'den %99'a düşmesi özellikle 4-5 ay sürecek şekilde tasarlanmıştır ama 2 ay dolmadan %2 düştüyse bataryayı pek doğru kullanmıyorsun demek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.