Çözüldü iPhone 15 ile iPhone 13 arasında internet hızı farkı var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Justpub

Hectopat
Merhabalar, eşim ile birlikte yan yana telefonlardan Wild Rift oyunu oynuyoruz. Eşim iPhone 15 ben iPhone 13 kullanıyorum.
Benim oyunumda sürekli ping dalgalanması mevcut iken eşimin telefonunda hiçbir problem yok. Bunun nedeni ne olabilir ya da yapabileceğim bir şey var mı?
Yan yana ve aynı Wi-Fi kullanıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Modemleri farklı çünkü. Teknoloji daha iyi 15'te. Doğal sayılabilir.
Merhaba, eşim ile birlikte yan yana telefonlardan Wild Rift oyunu oynuyoruz. Eşim iPhone 15 ben iPhone 13 kullanıyorum.
Benim oyunumda sürekli ping dalgalanması mevcut iken eşimin telefonunda hiçbir problem yok. Bunun nedeni ne olabilir ya da yapabileceğim bir şey var mı?
Yan yana ve aynı Wi-Fi kullanıyoruz.

Arkadaşın dediği gibi hocam 2 yıl teknoloji farkı var arada biraz normal.

Ayrıca telefonların işletim sürümleride ufaktan fark eder. Bazen yeni güncellemelerle daha performanslı olabiliyor veya bazı sorunları çözebiliyorlar.
Ama biraz fazla ping dalgalanması varsa normal değildir. iPhone 13 o kadar da kötü sinyal alacak cihazda değil.

2.4 GHz ve 5 GHz ağları oluyoor bazı modemlerde 2.4'e bağlıysanız olabilir, veya arka planda başka bir şeyler açıktır vesaire onlara dikkat edin.

Modemleri farklı çünkü. Teknoloji daha iyi 15'te. Doğal sayılabilir.

Arkadaşın dediği gibi hocam 2 yıl teknoloji farkı var arada biraz normal.

Ayrıca telefonların işletim sürümleride ufaktan fark eder. Bazen yeni güncellemelerle daha performanslı olabiliyor veya bazı sorunları çözebiliyorlar.
Ama biraz fazla ping dalgalanması varsa normal değildir. iPhone 13 o kadar da kötü sinyal alacak cihazda değil.

2.4 GHz ve 5 GHz ağları oluyoor bazı modemlerde 2.4'e bağlıysanız olabilir, veya arka planda başka bir şeyler açıktır vesaire onlara dikkat edin.

O kadar fark edeceğini hiç düşünmemiştim çok rahatsız edici bir durum, 5GHz ile bağlıyım hocam.
Daha doğrusu mesh sistem üzerinden bağlanıyoruz. Dün de aynı şeyi yaşadım telefonu kapatıp açtığımda düzeldi ama sürekli kapat aç yapmak da olası bir durum değil.

Anladığım kadarıyla kabulleneceğim durumu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı