Telefon bazen kasıyor gibi geliyor ya da Hz düşüklüğü yaşıyormuşum gibi geliyor. Ek olarak, klavyede yazarken takılmalar oluyor. Bazı kişiler güncellemenin telefonun ömrünü kısalttığını söylüyor ama ne kadar doğru bilmiyorum. Sizce yapılmalı mı? iOS 18, iPhone 15'e neler sunuyor, onu da merak ediyorum.
Telefon yeni çıktı (2023), kasacağını sanmıyorum en azından önümüzdeki 2-3 yıl için. Daha önce 120Hz kullandıysanız etmen olabilir, onun dışında sürüm düşüremezsiniz.
Telefon yeni çıktı, kasacağını sanmıyorum en azından önümüzdeki 2-3 yıl için. Daha önce 120Hz kullandıysanız etmen olabilir, onun dışında sürüm düşüremezsiniz.
Bilgiler için teşekkürler. Daha önce de kullandığım ekran 60Hz di o konuda sorun yok bazen uygulama geçişleri arasında ya da sistem çubuğunu indirdiğimde düşüyor gibi hissediyordum. Klavye sorunu global olarak biliyorum çünkü birkaç araştırma yaptım birçok kişide de aynı sorunun mevcut olduğunu bunun Pro serilerinde de olduğunu yakın arkadaşlarımdan duydum.
Ben zamanında zorunluluktan dolayı 13 almıştım hep güncellemeleri geldiği gibi yaptım ve pil harici hiçbir sorun çıkarmadı. Performansı hala iyi.1.5-2 yıl oldu neredeyse. Hala sabahtan akşama günü çıkardığı oluyor ama ucunda.
Bilgiler için teşekkürler. Daha önce de kullandığım ekran 60Hz di o konuda sorun yok bazen uygulama geçişleri arasında ya da sistem çubuğunu indirdiğimde düşüyor gibi hissediyordum. Klavye sorunu global olarak biliyorum çünkü birkaç araştırma yaptım birçok kişide de aynı sorunun mevcut olduğunu bunun Pro serilerinde de olduğunu yakın arkadaşlarımdan duydum.
iPhone 12'mi iade etmeden önce bana da denk gelmişti, belki sizinkiyle aynıdır. Denetim merkezini sağ yukarıdan açarken sanki bir FPS düşüklüğü yaşıyordum, iOS 17'den de olabilir bu.
iPhone 12'mi iade etmeden önce bana da denk gelmişti, belki sizinkiyle aynıdır. Denetim merkezini sağ yukarıdan açarken sanki bir FPS düşüklüğü yaşıyordum, iOS 17'den de olabilir bu.
İlk ayımda iade etsem de çokça denk geldi. Şimdi sizin konunuzu da görünce sürümden olduğuna inanmaya başladım. A14 veya A16 çipler henüz ağır bir güncelleme almadı bana kalırsa. iOS 18'e bir şey diyemem, 12'yi iade ettikten sonra Apple'ı çok takip edememeye başladım 8'e geçtiğim için