iPhone 15 iOS 18'e güncellenmeli mi?

Makaleler
9
Yer
Adana
Daha fazla  
Telefon bazen kasıyor gibi geliyor ya da Hz düşüklüğü yaşıyormuşum gibi geliyor. Ek olarak, klavyede yazarken takılmalar oluyor. Bazı kişiler güncellemenin telefonun ömrünü kısalttığını söylüyor ama ne kadar doğru bilmiyorum. Sizce yapılmalı mı? iOS 18, iPhone 15'e neler sunuyor, onu da merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon yeni çıktı, kasacağını sanmıyorum en azından önümüzdeki 2-3 yıl için. Daha önce 120Hz kullandıysanız etmen olabilir, onun dışında sürüm düşüremezsiniz.

Muhtemelen Hz kaynaklı bir sorun sizinki.

Telefon zaten iOS 17'yle çıktı.

Bilgiler için teşekkürler. Daha önce de kullandığım ekran 60Hz di o konuda sorun yok bazen uygulama geçişleri arasında ya da sistem çubuğunu indirdiğimde düşüyor gibi hissediyordum. Klavye sorunu global olarak biliyorum çünkü birkaç araştırma yaptım birçok kişide de aynı sorunun mevcut olduğunu bunun Pro serilerinde de olduğunu yakın arkadaşlarımdan duydum.

Bilgiler için teşekkürler. Daha önce de kullandığım ekran 60Hz di o konuda sorun yok bazen uygulama geçişleri arasında ya da sistem çubuğunu indirdiğimde düşüyor gibi hissediyordum. Klavye sorunu global olarak biliyorum çünkü birkaç araştırma yaptım birçok kişide de aynı sorunun mevcut olduğunu bunun Pro serilerinde de olduğunu yakın arkadaşlarımdan duydum.
iPhone 12'mi iade etmeden önce bana da denk gelmişti, belki sizinkiyle aynıdır. Denetim merkezini sağ yukarıdan açarken sanki bir FPS düşüklüğü yaşıyordum, iOS 17'den de olabilir bu.

iOS 18 ne gibi özellikler sunuyor 15'e acaba? Hani yapay zeka ya da görsel kaldırma mevzularının gelmediğini biliyorum.

iPhone 12'mi iade etmeden önce bana da denk gelmişti, belki sizinkiyle aynıdır. Denetim merkezini sağ yukarıdan açarken sanki bir FPS düşüklüğü yaşıyordum, iOS 17'den de olabilir bu.

Evet evet öyle oluyor.

iOS 18 ne gibi özellikler sunuyor 15'e acaba? Hani yapay zeka ya da görsel kaldırma mevzularının gelmediğini biliyorum.

Evet evet öyle oluyor.
İlk ayımda iade etsem de çokça denk geldi. Şimdi sizin konunuzu da görünce sürümden olduğuna inanmaya başladım. A14 veya A16 çipler henüz ağır bir güncelleme almadı bana kalırsa. iOS 18'e bir şey diyemem, 12'yi iade ettikten sonra Apple'ı çok takip edememeye başladım 8'e geçtiğim için :D

Ama bana kalsa yayınlandığında önce yedek alıp 18'e geçip bir deneyin derim.

iOS 18 beta kullandık, iPhone 15 de kasıyordu, 14 Pro Max'de yağ gibi akıyordu şu an için 15 e yüklenmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Yarın çıkıyor sanırım, ben yedek alıp denerdim ama şansım yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı