iPhone 15 iyileştirilmiş pil açılmalı mı?

thor242

Decapat
Daha fazla  
Ben iyileştirilmiş butonunu kapattım ama şimdi araştırıyorum, şu durumu düzgünce güzelce söyleyen birisine hala rastlamadım.
A kişi diyor açtım pil yüzdesi daha çok düştü diyor b kişi kapattım daha iyi diyor ya da tam tersi ne yapacağım şimdi anlamadım.

4 günlük telefon zaten %100 hala ama sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
%20'de takıp %80'de şarjdan almalısın. Tavsiyem 80 sınırda şarj etmesini durduran ayarı açın. Pilini bu kadar düşünüyorsan yazılım güncellemesi hiç yapmamalısın . Çünkü güncellemeler ile planlı eskitme yapılıyor. Sen cihazını güncelleyeceğim diyorsan yapacak hiçbir şey yok.

%20'de takıp %80'de şarjdan almalısın. Tavsiyem 80 sınırda şarj etmesini durduran ayarı açın. Pilini bu kadar düşünüyorsan yazılım güncellemesi hiç yapmamalısın. Çünkü güncellemeler ile planlı eskitme yapılıyor. Sen cihazını güncelleyeceğim diyorsan yapacak hiçbir şey yok.

80 alıp iyleştirilmiş pil şarjını açamıyorum ama 100'e getirince açılıyor.

Yani açtım şu an ama 100 olursa açılıyor 80 sınırına getirdiğimde açılmıyor.

80 alıp iyleştirilmiş pil şarjını açamıyorum ama 100'e getirince açılıyor
80'de kalsın daha iyi, o sebepten önerdim iyileştirilmiş pil şarjının açılmadığını biliyorum. Cihazı gece şarj etmen gerektiğinde çok şarja ihtiyaç duyduğun senaryolarda sınırı 100'e çekip iyileştirilmiş pil şarjını açabilirsin ama hep böyle kullanma, %20'de tak şarja %80'de al. Kendim böyle yapıyorum 19 aydır kullandığım 14 Pro %90 pil sağlığında. Ama her şeyden önce altını çizdiğim yeri tekrar okumalısın.

Ben iyileştirilmiş butonunu kapattım ama şimdi araştırıyorum, şu durumu düzgünce güzelce söyleyen birisine hala rastlamadım.
A kişi diyor açtım pil yüzdesi daha çok düştü diyor b kişi kapattım daha iyi diyor ya da tam tersi ne yapacağım şimdi anlamadım.

4 günlük telefon zaten %100 hala ama sormak istedim.
İşe yarayan bir ayar. Genellikle telefonumu hep geceleri şarja takarım. Siz de öyle yapıyorsanız telefon bir süre sonra bu aralığı algılayıp sizin uyandığınız saate kadar şarjı durduruyor.
Örneğin saat gece 01:00 gibi şarja takıyorum, %80’e kadar şarj olup duruyor, saat haftaiçi 07:00’dan önce %100’e kadar dolacak şekilde %100’e şarj etmeye başlıyor.

IMG_1376.jpeg

Şu durma işareti o özellikle alakalı. Göreceğiniz şekilde şarj etmeye başlamış ve %80 civarında o değerde sabit kalmış.

2 gün götürüyor zaten telefon çok bir şey yapmadığım için.

80'de kalsın daha iyi, o sebepten önerdim iyileştirilmiş pil şarjının açılmadığını biliyorum. Cihazı gece şarj etmen gerektiğinde çok şarja ihtiyaç duyduğun senaryolarda sınırı 100'e çekip iyileştirilmiş pil şarjını açabilirsin ama hep böyle kullanma, %20'de tak şarja %80'de al. Kendim böyle yapıyorum 19 aydır kullandığım 14 Pro %90 pil sağlığında. Ama her şeyden önce altını çizdiğim yeri tekrar okumalısın.

Ama şey diyeceğim birçoğu öyle yaptığında daha çok düştüğünü belirtiyor ama bazıları sağlıklı bulunuyor kafam burada karışıyor.

Şimdi açsam ne etkisi olacak.

Açmasan ne etkisi 100leyince zaten 2 günümü götürüyor oyun oynayan birisi değilim full Instagram wp başka yok çok takıldığımda yok çoğunluk spor salonunda ve bilgisayarda geçiyor.

İyileştirilmiş pil şarjı ile maksimum 80'e kadar şarj etmek farklı şeyler iyileştirilmiş pil şarj açık olunca telefon 100'e kadar şarj olur ama belirli bir süre sizin döngülerinizi izler telefonu 100 tam şarjda durma süresini azaltır 80'den sonra yavaş şarj eder bu da pil sağlığınızı korur.

Bu iyileştirilmiş pil şarjı özelliği ortalama ne kadar sürede öğreniyor şarj etme alışkanlıklarımızı? Şubat'ın başından beri 16 Pro kullanıyorum ama henüz öğrenebilmiş değil. Öğrenebilmesi için hangi koşullar gerekiyor bir de?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı