iPhone 15 kendiliğinden şarj olmuş

Yer
İstanbul
Telefonu en son sabah şarjdan aldım ve saat 20:00 civarında anlık bir şarj girişi olmuş. O sırada spor salonundaydım cihaz genelde masa üstündeydi powerbank vs yoktu.

Şarj döngüm 79 pil sağlığı %99

En son %64 dolmuş yazıyor hatta grafiktete mevcut.

@KİNGSEMİH belki karşılaşmışsınızdır pilim bozuk olsa sürekli artar ve düşer bende sadece bu olay ve kapatıp açıktan sonra %2-3 düşme oluyor.

Dosya Ekleri

• IMG_0802.jpeg
    IMG_0802.jpeg
    52,4 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Tam olarak anlayamadım. Sen spordaydın ve cihaz boştaydı. Senin yanında mıydı evde miydi? Gece %100'e kadar mı şarj ettin de orada %64'e kadar doldu yazıyor?

Kapatıp açıktan sonra %2-3 düşme oluyor.

Normal olmasa da normal. Diğer modellerde de olabiliyor.

Tam olarak anlayamadım. Sen spordaydın ve cihaz boştaydı. Senin yanında mıydı evde miydi? Gece %100'e kadar mı şarj ettin de orada %64'e kadar doldu yazıyor?

Normal olmasa da normal. Diğer modellerde de olabiliyor.
Cihazı sabah %95 civarında aldım zaten pil kısmında en son şarj %95’ti gün boyu kullandım 19:45-20 civarı spor salonundaydım cihaz şarj olmuş ondan dolayı şuan en son %64 doldu yazıyor muhtemelen %1 falan dolmuştur veya tak çıkar tarzı ancak şarja takmadım spor salonunda masada duruyordu ara sıra elime aldım.

Bi 5dk koşu bandına bindim telefonuda orada koyma yeri vardı acaba ordamı şarj oldu hiç dikkat etmedim.

Genel kullanımda 5.30-7 saat gidiyor %90-15 arası mobil veri- wifi karışık.

Dosya Ekleri

• IMG_0806.jpeg
    IMG_0806.jpeg
    29 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Cihazı sabah %95 civarında aldım zaten pil kısmında en son şarj %95'ti gün boyu kullandım 19:45-20 civarı spor salonundaydım cihaz şarj olmuş ondan dolayı şu an en son %64 doldu yazıyor muhtemelen %1 falan dolmuştur veya tak çıkar tarzı ancak şarja takmadım spor salonunda masada duruyordu ara sıra elime aldım.

Kablosuz şarj gibi bir ünitenin oralarda olmadığına eminsin de mi?

Bir 5dk koşu bandına bindim telefonuda orada koyma yeri vardı acaba oradamı şarj oldu hiç dikkat etmedim.

Benim bildiğim olmaz koşu bantlarında ama kablolu kulaklık kullandıysan belki olabilir onu şarj diye algılamıştır. Eğer hiçbiri değilse dediklerimin Bug da olmuş olabilir. Bu çıkarımı nereden yapıyorum diye sorarsan zamanında kullandığım 6S Plus cihazım çok soğuk havalarda kulaklık takılı zannediyordu. Çok sıcak ortamda da cihaz yanılmış olabilir anlık olarak.

Genel kullanımda 5.30-7 saat gidiyor %90-15 arası mobil veri- Wi-Fi karışık.

İyi normal gidiyor. Takılmayın 15'ler batarya anlamında zaten sıkıntılı geneli.

Kablosuz şarj gibi bir ünitenin oralarda olmadığına eminsin de mi?

Benim bildiğim olmaz koşu bantlarında ama kablolu kulaklık kullandıysan belki olabilir onu şarj diye algılamıştır. Eğer hiçbiri değilse dediklerimin Bug da olmuş olabilir. Bu çıkarımı nereden yapıyorum diye sorarsan zamanında kullandığım 6S Plus cihazım çok soğuk havalarda kulaklık takılı zannediyordu. Çok sıcak ortamda da cihaz yanılmış olabilir anlık olarak.

İyi normal gidiyor. Takılmayın 15'ler batarya anlamında zaten sıkıntılı geneli.
Kulaklık yoktu ek olarak kablosuz şey varmı bilmiyorum bi kontrol ederim eğer yoksa bugsa sıkıntılı bişeymi ?

İphone15 bataryası sıkıntılıda gelecek 3 yıl vs kullanılırmı iphone16 modeline veya başka modele geçmek istemiyorum.

Kulaklık yoktu ek olarak kablosuz şey var mı bilmiyorum bir kontrol ederim eğer yoksa bugsa sıkıntılı bir şey mi?

Değil takılma o kadar.

iPhone15 bataryası sıkıntılıda gelecek 3 yıl vs kullanılırmı iPhone16 modeline veya başka modele geçmek istemiyorum.

Kullanılır ama bu gibi şeylere artık takılmamalısın. PS5 coil whine gibi düşün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı