iPhone 15 kurtarma modunda kaldı

Furkaniksss

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ITunes'tan 18.3e güncelleme yapıyordum fakat Apple logosunda kaldı telefon. Sabahtan beri ne yaptıysam işe yaramadı cihaz açılmadı. Ne Apple aygıtlar ne de iTunes işe yaradı. Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz? Kalakaldım öyle ne yapacağımı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses açma tuşuna basıp hızlıca bırakın, sonra ses kısma tuşuna basıp hızlıca bırakın. Ardından, Apple logosu görünene kadar güç (yan) tuşuna basılı tutun

Merhaba arkadaşlar ITunes'tan 18.3e güncelleme yapıyordum fakat Apple logosunda kaldı telefon. Sabahtan beri ne yaptıysam işe yaramadı cihaz açılmadı. Ne Apple aygıtlar ne de iTunes işe yaradı. Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz? Kalakaldım öyle ne yapacağımı bilmiyorum.

Telefonu yükleme moduna alın.
Bilgisayarınızdan iTunes programını acın.
IPhone'umu geri yükle.

Telefonu yükleme moduna alın.
Bilgisayarınızdan iTunes programını acın.
IPhone'umu geri yükle.
olmuyor hocam hata veriyor

Ses açma tuşuna basıp hızlıca bırakın, sonra ses kısma tuşuna basıp hızlıca bırakın. Ardından, Apple logosu görünene kadar güç (yan) tuşuna basılı tutun
hocam sadece kurtarma modunda kalıyor başka işlem yapamıyorum

3Utools yükleyip exit recovery mode deneyebilir misin? Olmaz ise 3Utools ile deneyelim.
denedim hocam çıkmıyor geri giriyor

3Utools yükleyip exit recovery mode deneyebilir misin? Olmaz ise 3Utools ile deneyelim.
18.3 imzalı sürümü indirdim 3utoolstan nasıl kuracağımı bilmiyorum yardımcı olur musun hocam

Hocam yeni gördüm kusura bakmayın. 3Utoolsun flash kısmına girip oradan ispw indirebilir misiniz?
  • Sol menüde "Flash & JB" (Flash ve Jailbreak) kısmına tıklayın.
  • "Download" (İndir) sekmesine geçin.
  • Buradan, cihazınıza uygun iPSW dosyasını seçip indirme işlemini başlatabilirsiniz.

Aynı sorunu yaşıyorum kablom orjinal kablo ve %95' te hata veriyor bende de :( güncelleme yaparken telefon kendi kendine kapandı ben de bir korsan yama programla recovery mode başlattım güncelleme alırken kapanmasın aniden diye recovery moddan çıkamıyorum güncelleme de yapamıyorum hata veriyor. Bir önceki 18.3' e dönerken de hata veriyor %80' lerde takılıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu adamın reklamını yaptığı bir uygulama ile recovery moda girdim ve çıkamıyorum izlemeyin bu adamı. Pek çok kişi de şikayette bulunmuş aynı uygulamayı.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2025-04-01 13.53.09.png
    Ekran Resmi 2025-04-01 13.53.09.png
    123,8 KB · Görüntüleme: 22
  • Ekran Resmi 2025-04-01 13.57.21.png
    Ekran Resmi 2025-04-01 13.57.21.png
    893,9 KB · Görüntüleme: 19
  • Ekran Resmi 2025-04-01 13.57.33.png
    Ekran Resmi 2025-04-01 13.57.33.png
    222,7 KB · Görüntüleme: 16

Technopat Haberler

Yeni konular