iPhone 15 mi iPhone 16e mi?

grrpaow

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xbox Series S,PlayStation5.SteelSeries Aerox 3 Wirelles,HyperX Cloud II
11 kullanıyorum yeni modele geçeceğim. Samsung Android önermeyin.
iPhone 15 ile 16e arasında kamera farkı nedir? Dinamik ada için 15 alınır mı?

11 kullanıyorum yeni modele geçeceğim. Samsung Android önermeyin.
iPhone 15 ile 16e arasında kamera farkı nedir? Dinamik ada için 15 alınır mı?

Hocam 16e almak icin hiçbir neden yok, bir kere genis aci kamerasi yok telefonda 48.000 TL verip alacagin telefon hem eski tip kocaman centige sahip hem de kamerasi eksik. Simdi yorum olarak ama A18 islemci var icinde diyenler de olacaktir, arkadaşlar telefonunuzla gunluk olarak aya gidecek bir roket falan isletmiyorsaniz birakin A18'i A12 islemci bile her şeye yetiyor. 15 alin, hem dinamik ada var hem genis aci var

Hocam 16e almak icin hiçbir neden yok, bir kere genis aci kamerasi yok telefonda 48.000 TL verip alacagin telefon hem eski tip kocaman centige sahip hem de kamerasi eksik. Simdi yorum olarak ama A18 islemci var icinde diyenler de olacaktir, arkadaşlar telefonunuzla gunluk olarak aya gidecek bir roket falan isletmiyorsaniz birakin A18'i A12 islemci bile her şeye yetiyor. 15 alin, hem dinamik ada var hem genis aci var.

Hocam zaten telefonda oyun oynayan biri degilim guncellik olsun guzel gozuksun amacim o yuzden A16 cip isimi gorur.

14 Pro veya bütçe arttırıp 15 Pro almalısın. Düz iPhone alınmaz.

Şu an 1TB aşağı 15 Pro yok.

15 ile 16e arasında.
15'in artıları kesinlikle kamera, dinamik ada olabilir.
16enin artıları sadece A18 çip.
Eğer oyun performansı önemli değilse 15, kamera önemli değilse 16e tercih ederdim. Açıkçası geniş açı benim gibi çok kamera ile işi olmayanların bile kullandığı kamera olduğundan 15 alırdım. Ayrıca 16enin pil performansı çok az daha iyi ama yine de 15 iyi bir tercih.

Ve şunu da söylemek istiyorum; 16e 39.999 TL'den satışa sunulsaydı, net 16e al derdim. 48k ya alınmaz.

15 ile 16e arasında.
15'in artıları kesinlikle kamera, dinamik ada olabilir.
16enin artıları sadece A18 çip.
Eğer oyun performansı önemli değilse 15, kamera önemli değilse 16e tercih ederdim. Açıkçası geniş açı benim gibi çok kamera ile işi olmayanların bile kullandığı kamera olduğundan 15 alırdım. Ayrıca 16enin pil performansı çok az daha iyi ama yine de 15 iyi bir tercih.

Ve şunu da söylemek istiyorum; 16e 39.999 TL'den satışa sunulsaydı, net 16e al derdim. 48k ya alınmaz.
Hocam oyun vs de de önde değil aslında iki telefonda rezil bi şekilde 60 fps zaten a18 de a16 da bütün oyunlarda 60 fps verebiliyor

Peki iPhone 16 mi alinir 15 mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı