iPhone 15 vs iPhone 16e

ZereFu

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar en basit haliyle telefon işinden anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Hangisi özellik bakımından daha iyi? Hangisi daha büyük küçük vs gibi veya kullanan varsa bu iki telefonu memnun mu değil mi bilmek isterim. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İphonenin düz modelleri alınmaz bana göre, pro veya pro max modellerine yönelmeniz daha iyi olacaktır, sorunuza gelirsek 15 daha iyi.

Iphone 16e 15'ten
Daha hafif, Islemcisi guclu, 8 GB Rami var(15'te 6gb), Bataryasi daha iyi, daha az radyasyon yayiyor, ekran govde orani biraz daha iyi,

Sarj konusunda ikisi de ayni, Kameralar ayni (ikinci kamera bence daha avantajli bundan 15 puani kazaniyor)

15, 16e'den sadece ekran cozunurlugu olarak biraz daha iyi.

Tercihim 16e

Ama iste Iphone kullandigim belli olsun dersen o konuda 15 tercih ederim ben.

Daha ayrintili bilgi icin Epey linki

iPhone 16e 15'ten
Daha hafif, Islemcisi guclu, 8 GB RAM'i var(15'te 6 GB), Bataryasi daha iyi, daha az radyasyon yayiyor, ekran govde orani biraz daha iyi,

Şarj konusunda ikisi de ayni, Kameralar ayni (ikinci kamera bence daha avantajli bundan 15 puani kazaniyor)

15, 16'eden sadece ekran cozunurlugu olarak biraz daha iyi.

Tercihim 16e

Kamerası iPhone 15'in daha iyi denilebilir, sensör boyutu neredeyse iPhone 13 le aynı.

Kamerası iPhone 15'in daha iyi denilebilir, sensör boyutu neredeyse iPhone 13 le aynı.
Ikinci kamera'dan bahsettim ben. Yapilan karsilastirmalarda 15 daha iyi cikiyor. 16e tek kamerasiyla 15'in tum kameralarinin yerini dolduramiyor.

"'ten" diye okudum, yanlis anlamisim ayni seyi soylemisiz cok pardon.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı