iPhone 15 mi S25 mi?

• Konuyu başlatan atdoru
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 395

atdoru

Decapat
Daha fazla  
Redmi Note 10'dan geçiş yapacağım o yüzden her türlü muhteşem bir yükseliş olacak 😁 Fakat ikisi arasında aşırı kaldım, sanırım S25 boyut olarak bir tık daha büyük mevcut telefonumdan da o yüzden iPhone çok yerleşti kafama. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ne aradığına bağlı, popüler kültürün kölesiyim, paramın karşılığını istemiyorum, telefonumda iyi bir kamera olsun(ki S25'in kamerası da çok iyi aslında), Android'in o özgürlüğü hiç umurumda değil diyorsan iPhone 15 alıp neden aldım ben bunu diye kendini sorgulayabilirsin. Hele başka Apple cihazın yoksa iyice saçma bir karar olur. Geri kalan bütün nedenler için S25:D

Redmi Note 10'dan geçiş yapacağım o yüzden her türlü muhteşem bir yükseliş olacak 😁 Fakat ikisi arasında aşırı kaldım, sanırım S25 boyut olarak bir tık daha büyük mevcut telefonumdan da o yüzden iPhone çok yerleşti kafama. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kesinlikle S25 daha iyi.

Redmi Note 10'dan geçiş yapacağım o yüzden her türlü muhteşem bir yükseliş olacak 😁 fakat ikisi arasında aşırı kaldım, sanırım S25 boyut olarak bir tık daha büyük mevcut telefonumdan da o yüzden iPhone çok yerleşti kafama. Yardımcı olursanız sevinirim.

S25 özellikleri daha kapsamlı ayrıca düz 15 alacaksanız 60Hz ekrana katlanmanız gerekecek ekosistemden bir cihazınız yoksa bence S25 tercih edin.

Tam 1 ay önce iPhone 15 aldım hocam. Yani bu zamana kadar Redmi Note 8-9 aşırı kullanımdan sonra bir anda böyle bir geçişte pek bir alışamadım ilk başta. Ama şahsi fikrim olarak pişman değilim. Yine de Android tarafından devam etmek isterseniz ya da 60Hz kullanmak istemiyorsanız Samsung tarafını tercih etmeniz daha mantıklı. Ben yine de iOS cihazı denemenizi en azından öneririm. 2 günlük dünya illa da Android kalmak şart da degil, deneyim edinirsiniz en azından.

Son düzenleyen: Moderatör:
Android gibi saçma ve güvensiz her şeye açık bir yazılım istiyorsanız S25. Kafam rahat olsun diyorsan iOS.

iOS düşmanları farklı anlatır da. iOS gerçekten bir lüks. Bu zamana kadar bir sürü amiral gemisi Android cihaz kullandım. iOS kalitesi farklı. Kamerası iyi. Performans olarak da her işinizi yapabilecek kapasitede.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı