iPhone 15 mi S25 mi?

• Konuyu başlatan atdoru
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 385
S25 ile 15 rakip bile değiller. S25.
Kocaman kamera çentiği olan 15'i üstüne para da verseler kullanmam.

Instagram, Whatsapp gibi uygulamalar bile bambaşka iOS'ta. Android bir cihazda istediğin kadar güzel fotoğraflar çek. Android'de sosyal medyaya yüklediğinde kalite düşüyor :)
Bu konuda katılıyorum fakat özellik olarak kıyaslandığında Android tarafının amiral gemileri her zaman daha f/p kalıyor be hocam. Bir iOS kullanıcısı olarak söylüyorum bunu.

Ben S25 kötü cihaz demiyorum. Performansı gayet iyi kamerası gayet iyi. Samsung da çok iyi.
Tek eksiği Android. Ve yazılım gerçekten çok büyük bir problem.

Bu konuda katılıyorum fakat özellik olarak kıyaslandığında Android tarafının amiral gemileri her zaman daha f/p kalıyor be hocam. Bir iOS kullanıcısı olarak söylüyorum bunu.
Doğrudur hocam, kabul ediyorum. S25 gerçekten güzel özelliklere sahip bir cihaz. Hatta son çıkan tüm Android cihazlar güzel özelliklere sahip. Fakat Android yazılım sistemi bunu güzel çalıştıramıyor. Xiaomi'nin en düşük segment telefonu 8 GB ram ama nasıl çalışıyorlar anlatmama gerek yok sanırım.

Gülme emojisi atan arkadaşlar ne yaşıyor acaba? Instagram Whatsapp gibi uygulamalar bile bambaşka iOS'da. Android bir cihazda istediğin kadar güzel fotoğraflar çek. Android'de sosyal medyaya yüklediğinde kalite düşüyor :)
Çekilen şeyin ne olduğu belli oluyorsa yeterlidir kimse fotoğraftın kalitesine bakmıyor. Bu yüzden fotoğrafın kalitesinin nereye düştüğü önemsiz (kalite düşmesini normal saymaya çalışmıyorum). Fotoğrafçılıkla uğraşacak insan zaten normal kamera alır.
Olay işletim sistemleri arasında abartıldığı kadar fark olmayışı, iOS zaten en iyilerden.

Konuya bak aga, sanırsam iPhone kullanan herkes sosyal medyadan para kazanıyor veya 10M takipçisi filan var:D kalite düşüyormuş da vs. 5 katı fiyatına düşmesin o kalite bir zahmet.
Ha Samsung'un sırf dayanıklılığı bile yetebilir iPhone cihazlara kıyasla, YouTube üzerinde biraz bile tamir videosu izlerseniz ne dediğimi anlarsınız. Adamlar Android telefonun üzerinden tır geçiriyor tamam bir şey yok devam diyorlar. İphonu kuş tüyünden yapılmış yatağa fırlatıyorsun "evet bugün elimizde zehra hanımın iPhone 15'i var, kuş tüyü yatağa atılması sonucu çift katmanlı anakart 3'e ayrılmış fakat Apple kullanıcı hatası diyor, bizde ilk defa görüyoruz hadi tamir edelim"

Instagram, Whatsapp gibi uygulamalar bile bambaşka iOS'ta. Android bir cihazda istediğin kadar güzel fotoğraflar çek. Android'de sosyal medyaya yüklediğinde kalite düşüyor :)
Sosyal medyada kalite düşüyor diye bir şey yok S24 serisinden beri, yanlış bilgi vermeyin. Güncel androidler harika cihazlar, 5 jenerasyondur pro model İphone kullanıyorum. Halihazırda 16 Pro kullanıcısıyım ve yapay zekadan bu denli uzak kalışı bile insanı soğutmaya yetiyor. Samsung tarafında ultra özelliklere sahip küçük boyutlu bir cihaz çıksa dakika düşünmeyeceğim ama Ultra ve ProMax modelleri tuğla gibi maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı