IPhone 15 nasıldır?

RAM'i 4 olmasa 13'ü değişmeyecektim de 13'te anlık takılmalar var. Ek olarak bir de pil öldü dediğim gibi, neredeyse... NVIDIA gibi Apple da RAM'den kısıyor cihazı.

13 zaten artik eski kaldi RAM'i ve islemcisi gucsuz kalıyor simdiki telefonlara gore.
Gorunus pek onemli degilse 15 degilde 16e de alinabilir.

NVIDIA gibi Apple da RAM'den kısıyor cihazı.

Sektörün en basindaki markalar hep ayni. Ne yaparlarsa yapsinlar, satildigi icin kisiyorlar özellikten.

13 zaten artik eski kaldi RAM'i ve islemcisi gucsuz kalıyor simdiki telefonlara gore.

Hocam görünüşten ziyade geniş açı hep lazım olmasa da iş görüyor. Ek olarak 16e'nin sensörü, 0.7 birim boyutunda, 13'ün 1.7, 15'in ise 1.9 boyutunda. Simgeyi yapamadım şimdi :D Yani sensör aşırı küçük ve tek bir adet. Ek olarak ekran olarak 15'ten iyi değil. Ben dediğim gibi 2-3 yıl kullanayım sonra illaki telefon değişeceğim için daha modern görünümlü bir şey seçmek istiyorum. 13'ün işlemcisi kötü olsa 14'te kullanmazlardı bence ama ayıp olmasın diye RAM'i yükseltmişler :D
60 Hz telefon alınmaz.

Bazen format atınca ekran 60 Hz otomatik alınıyor yükseğe alana kadar gözüm kanıyor.
Hocam 60Hz fark etmiyor, telefonda rekabetçi oyunlar oynamıyorum. Şu haliyle bile akıcı bana açıkçası. Akıcılık farkı oluyor ama olmasa da olur benim için.

Sektörün en basindaki markalar hep ayni. Ne yaparlarsa yapsinlar, satildigi icin kisiyorlar özellikten.
Samsung gibi Türkiye'ye özel fiyatlandırma olsa yine 35-40'a alacağız 15'i falan ama işte :D

Merhaba, bu konuyu alınır mı diye değil de, kullanıcılarının yorumlarını merak ettiğim için açtım. %83 pil sağlığı kalmış ve garantisi 1 ay sonra bitecek olan 13'ümden geçeceğim. Ailemden 10-15 bin TL alıp geçeceğim, bayağı az masraflı olacak bana yani. Yorumlarınızı bekliyorum. 16e alacaktım ama 15 AI olmasa da 2-3 yıl için kesinlikle daha zevkli gider bence. Sormak istediğim:
1-) Hangi telefondan geçtiniz ve memnun musunuz?
2-) Ekran süreniz ne kadar? Benim 3 - 3,5 saat, çok kaptırırsam bir oyuna; birkaç güne özel 5-6 saat olabilir ekran sürem.

@Soraka Kajmer sen kullanıyordun sanki hocam.
Alınmaz bu fiyata.

Alınmaz bu fiyata.
Amazon'da 45.000 TL, 13'üm 23-24K etse, bende de 10.000 hazır. 12.000 TL daha bulup alabiliyorum yani. Sıfırdan 45 vermek bana da mantıklı gelmiyor, ben kullanıcı deneyimi merak ediyorum.

Simdiki telefonlara göre güçsüz kalıyor.
Orası ayrı. A18 ile %40 ya da 50 fark var aralarında.

Bence 15Pro bekle Apple yapay zeka 15Pro ve sonrasını destekliyor.
Hocam o kadar bütçe çıksa evet 17 alırım. Ama aşırı uzun kullanmayı planlamıyorum dediğim gibi. 2-3 sene sonra zaten değişeceğim, 15 ölmez o sürede.

@cscozer 16e hakkında yorumların nedir?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı