iPhone 15 pil sağlığı 31 devirde 98'e düştü

Hüseyin5555

Kilopat
Yer
samsun
Daha fazla  
Meslek
muhasebe
iPhone 15 pil sağlığım 31 devirde 98'e düştü normal mi? Oyun oynanmadı çok fazla ısınmadı. Normal kullanım günlük. iOS 18.6.2 sürümdeyim.

iPhone 15 pil sağlığım 31 devirde 98'e düştü normal mi? Oyun oynanmadı çok fazla ısınmadı. Normal kullanım günlük. iOS 18.6.2 sürümdeyim.

Şarj etme yönteminiz nasıl?
20W ile %100'den kapanana kadar kullanmak vs. büyük ölçüde bataryayı bitiren unsurlardır.

Şarj etme yönteminiz nasıl?
20W ile %100'den kapanana kadar kullanmak vs. büyük ölçüde bataryayı bitiren unsurlardır.
%20 ile 80 arası şarj ediyorum iPhone X den beridir çoğu apple cihazı kullandım hiçbirinde bu şekilde sorunla karşılaşmadım .

Son düzenleme:
%20 ile 80 arası şarj ediyorum iPhone X den beridir çoğu apple cihazı kullandım hiçbirinde bu şekilde sorunla karşılaşmadım .
Yeni güncelleme ile beraber gelen bir hatadır muhtemelen, bazıları 1 ayda zar zor bitirirken %100'den %99'u, sizinkinin %98 olması ilginç. Appleye hata raporunda bulunun.

Yeni güncelleme ile beraber gelen bir hatadır muhtemelen, bazıları 1 ayda zar zor bitirirken %100'den %99'u, sizinkinin %98 olması ilginç. Appleye hata raporunda bulunun.
nasıl yapılır bu konuda hiçbir fikrim yok

Nasıl yapılır bu konuda hiç tecrübe sahibi değilim. Apple destek ile görüşmeli miyim yoksa biraz daha bekleyip duruma göre mi başvurmalıyım.

iOS 26.0.1’e geçmeyi düşündün mü hiç?
Hayır hiç düşünmedim. Gerek duymuyorum şimdilik benim esas endişem cihazda fabrikasyon bir problem var mı yok mu? diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Kral bende de 25 devirde 99a dustu 30 devirde 98'e dustu şu an 55 devir hala 98 sanirm kalibrasyon ve biraz da sans faktorune bagli bu piller benim cihazda düz 15.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…