iPhone 15 pil sağlığı 31 devirde 98'e düştü

iPhone 15 pil sağlığım 31 devirde 98'e düştü normal mi? Oyun oynanmadı çok fazla ısınmadı. Normal kullanım günlük. iOS 18.6.2 sürümdeyim.

1759492273200.png

Hocam resmi olarak göremiyorum fakat 5 ay önce aldım ve hala %100 ve bütün iOS 26 betaları ilk çıktığı gibi devoloper olarak kullandım. Yani iyice dengesiz sürümlerle kullandım ve hala %100 de.

Siz telefonunuzu sıfırmı aldınız 2. el mi? 2. el ise yüksek ihtimal farklı pil olabilir.

Veya ne yaptınız çok mu zorladınız? Fazla mı ısınık şekilde ve ısınmasına rağmen hem şarjda kullanıp hem de oyunmu oynadınız? Oynamadım demişsiniz ama birine falan verdiniz mi? Çünkü normal değil sıfır ise.

Konu sahibine sormuştum hocam da sizinki de ilginç geldi. Çok mu agresif kullandınız?

Hocam 9 saat ekran sürem var şarjda kullanmadım sadece 20 80 yaptım yani bilmiyorum kral çok da takmıyorum zaten 1000 devirden önce 80'in altına düşerse Apple'in pil garantisi varmış sanırım.

Kral bende de 25 devirde 99a dustu 30 devirde 98'e dustu şu an 55 devir hala 98 sanirm kalibrasyon ve biraz da sans faktorune bagli bu piller benim cihazda düz 15.

Apple destekle görüştüm uzak bağlantıdan test yapıldı sorun olmadığını söylediler şimdi sizde de aynı durum olması içimi rahatlattı demek ki yazılımsal bir sorun bu durum çoğu kişi de olabilir.

Eki Görüntüle 2582407

Hocam resmi olarak göremiyorum fakat 5 ay önce aldım ve hala %100 ve bütün iOS 26 betaları ilk çıktığı gibi devoloper olarak kullandım. Yani iyice dengesiz sürümlerle kullandım ve hala %100 de.

Siz telefonunuzu sıfırmı aldınız 2. el mi? 2. el ise yüksek ihtimal farklı pil olabilir.

Veya ne yaptınız çok mu zorladınız? Fazla mı ısınık şekilde ve ısınmasına rağmen hem şarjda kullanıp hem de oyunmu oynadınız? Oynamadım demişsiniz ama birine falan verdiniz mi? Çünkü normal değil sıfır ise.

Cihazı sıfır olarak alalı iki ay oldu. Benim için esas önemli olan konu, pil sağlığının sürekli olarak düşmemesi. Eğer bu durum kalibrasyonla ilgiliyse ve sabitlenebilecek bir durumsa sorun yok; ancak aksi takdirde Apple Destek ile iletişime geçeceğim.

Sıfır mı aldınız?
Sıfır almıştım 2 ay önce

Kral bende de 25 devirde 99a dustu 30 devirde 98'e dustu şu an 55 devir hala 98 sanirm kalibrasyon ve biraz da sans faktorune bagli bu piller benim cihazda düz 15.
Hangi sürümdesin dostum

Son düzenleme:
Apple destekle görüştüm uzak bağlantıdan test yapıldı sorun olmadığını söylediler şimdi sizde de aynı durum olması içimi rahatlattı demek ki yazılımsal bir sorun bu durum çoğu kişi de olabilir.

Cihazı sıfır olarak alalı iki ay oldu. Benim için esas önemli olan konu, pil sağlığının sürekli olarak düşmemesi. Eğer bu durum kalibrasyonla ilgiliyse ve sabitlenebilecek bir durumsa sorun yok; ancak aksi takdirde Apple destek ile iletişime geçeceğim.

Sıfır almıştım 2 ay önce.

Hangi sürümdesin dostum.

18.7.1

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı