Pil sağlığının sürümlerle alakası yok. Pil sağığın fiziksel olarak nereye düştüyse her güncellemede ölçülüp o size gösteriliyor. Bunlar pil sonuçta tabii ki aşınacak. iOS 26 yükle güncel kal.
Pil sağlığının sürümlerle alakası yok. Pil sağığın fiziksel olarak nereye düştüyse her güncellemede ölçülüp o size gösteriliyor. Bunlar pil sonuçta tabii ki aşınacak. iOS 26 yükle güncel kal.
%87 14 Pro ile 6-7 saat ekran süresi alıyorum 100 ve 30-20 aralarında. İşe başladığımdan beri hep hücresel açık kaldığı için 3-4 saat görüyorum. Size kalmış.
Bilgisi olmayan cahil insanları dinleme. 308 döngüde iPhone 16 Pro kullanıyorum ve pil sağlığım %96. ve bunu zaten Apple da sana telefonu satarken söylüyor. 1000 döngüde %80 garantisi veriyor ve kalan pil sağlığı senin kullanımına ve hangi kondisyonda bir pil geldiğine bağlı. Telefonu satın aldığında genelde telefonun pilleri söylenen kapasitenin biraz üzerinde olur. Ek olarak %3 %5 ile çok fazla fark hissedemezsin zaten günlük kullanımda. Önemli olan bariz bir şekilde ekran sürende azalma olması.