Benim 200e kadar 100deydi. Bir de pro serilerinde pil düşüşleri biraz daha yavaş diye biliyorum.iOS 26 kullanıyorum iPhone 16 Pro 192 devirde pil sagligi hala 100%
Günde 1 defa takıyorum hocam. 7-8 saat ekran alıyorumdur.Kaç saat gidiyor?
Pil optimizasyonu diye bir şey var. Bazı sürümlerde Apple patlıyor şarj daha çok gidiyor. 26 daha yeni yükleyip şarjı su gibi giden var.Pil sağlığının sürümlerle alakası yok. Pil sağığın fiziksel olarak nereye düştüyse her güncellemede ölçülüp o size gösteriliyor. Bunlar pil sonuçta tabii ki aşınacak. iOS 26 yükle güncel kal.
Bende öyle düşünüyorum hocam. Bu yüzden sordum 18 sürümü daha mı iyi olur diye.Pil optimizasyonu diye bir şey var. Bazı sürümlerde Apple patlıyor şarj daha çok gidiyor. 26 daha yeni yükleyip şarjı su gibi giden var.
%87 14 Pro ile 6-7 saat ekran süresi alıyorum 100 ve 30-20 aralarında. İşe başladığımdan beri hep hücresel açık kaldığı için 3-4 saat görüyorum. Size kalmış.Bende öyle düşünüyorum hocam. Bu yüzden sordum 18 sürümü daha mı iyi olur diye.
Muhtemelen de kalacağım güncelleme yapmayacağım.
Bende öyle düşünüyorum hocam. Bu yüzden sordum 18 sürümü daha mı iyi olur diye.
Muhtemelen de kalacağım güncelleme yapmayacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.