iPhone 15 pili 1 ayda %99'a düştü

rangerqs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Cihazımı 3 ila 4 hafta önce aldım, aldığım ilk günden beri şarjım çok hızlı bitiyordu ve bu yüzden bir anket açtım.
Ankette pilimin kalibre olması gerektiğini söylediler ve bu zamana kadar bekledim.
Pil performansım değişti mi derseniz evet biraz olsa da değişti fakat tatmin etmedi.
Ayrıca şarjımı hızlı tüketecek tüm ayarlarım kapalı.

Asıl konuya gelecek olursak cihazımın daha yeni olmasına rağmen tam bugün pil sağlığım 99'a düşmüş.
Sizlerden ricam bana bu iki konu hakkında yardımcı olmanızdır, teşekkürler.

Yardımcı olacak bir şey yok batarya sağlığı için %80-20 aralığında şarj edip şarjda kullanmayın güncelleme sonrası düşer genelde pil sağlığı şarj anormal hızlı gidiyorsa Apple destek ile görüşün.

80 20 aralığında şarj edersem telefon 1 günü çıkartmaz.
Şarjda telefonla ilgilenmiyorum ve 20 100 arası kullanıyorum.

Kasmayın fazla elbet bir gün düşecek
Hocam böyle diyorsun ancak o adam düşmesini geciktirmek istiyor olabilir. Kim kendi malı zarar görsün ister ki? Şöyle yerlere yorum yapmak için yorum yapmayın.
Adamın amacı neden böyle oluyor, nasıl önleyebilirim, nasıl yavaşlatabilirim gibi şeyler. Gelmişsin elbet düşücek boş ver diyorsun.
O zaman cam koruması da takma. Elbet kırılacak. Ekran koruyucu da takma, elbet sökülücek.
Kıyafet giyme, elbet kısayacak. Su içme, elbet tuvalete gideceksin hocam.

Yardimci olunacak durum yok arkadaslarin dedigi gibi, Apple destek ile de konussaniz size olumlu yanit vermeyeceklerdir cunku bu tarz durumlar olabiliyor ve ozellikle 15 serisinde daha fazla, normal sartlarda 1 ayda dusen de var 12 ayda dusen de var ve o cihazin bataryasi zaten kagit uzerinde iyi degil anca fazla oyun oynamayan birisine gunu cikartir.

Değerli mesajınız için teşekkürler hocam, tam olarak ne anlatmak istediğimi dile getirmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…