iPhone 15 pili 1 ayda %99'a düştü

Bütün pil sağlığı saçmalıklarını kapatmalısın dostum çünkü Apple pilin uzun süre dayanmasını istemiyor, o 20-80 aralığı da işe yaramıyor anlayacağın tamamen bir hikayenin içinde herkes. Nereden mi biliyorum, tüm pil ayarlarından hoşlanmadığım için hepsini kapattım ve şarjım 20 ve altına düşünce taktım 8 ay sonunda 99 oldu. Eş zamanlı olarak abim ise cihazını sürekli 20-80 aralığında ve pil ömrü ayarları açık şekilde kullandı, aynı süre sonunda onunki 93 oldu. Ayrıca pile bu kadar takıntı yapacaksan Samsung’a geçmelisin, en azından ne kadar ömrün kaldığını söylemiyor sana :)

Pil sağlığı %99 oldu diye konu mu açıyorsun? Maddi gücünün ötesinde kendini zorlayıp kasarak alışveriş yaparsan böyle olur, telefonun gözünün içine bakarsın bu şekilde. Sen pil sağlığı %99 oldu diye üzülürken telefonu elinden düşürüp, mazgala kaçırsan ne olacak? iPhone zengin telefonu. Tavsiyem bütçen dahilinde düşürüp kırıldığında dahi seni üzmeyecek telefonlar satın alman olur. Hızlı şarj desteği olan ucuz bir android telefon al. En azından aman telefonumun bataryasının sağlığı %99 oldu diye üzülmezsin.

beyler yuzde 80 20 falan muhabbetıne ınanmayın 100 e kadar doldur 2 gun kullan ben oyle yapıyorum bazen 3 gun bıle kullandıgım oluyor bırde telefonu sarjın 20lere dustugunde tak devır sayın artarsa pıl saglıgın cabuk duser

20-90 aralığında şarj ederek tam 6 sene xiaomi mi6 kullandım hiç batarya değiştirmedim. Hala beklemede yüzde 2 3 şarj kaybı var ekran süresi 6 6 buçuk saat civarı. Tabi s23 e geçtim ama demem o ki pil sağlığı için bu ve benzer aralıklar şart. Bi günü çıkartmaz demişsiniz ama bu dert değil yetmediği zaman 25 gibi takıp 65 70 de dahi alsan günü bitirene kadar yetse, 20-100 aralığı kadar pili yıpratmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı