- Makaleler
- 3
Hocam duz modeller yurt disinda omru boyunda iPhone kullanmis 50+ yas dede/nine telefonu fazla para vermeyeyim iPhone olsun gotursun mantigi ile kullaniyorlar guclu iyi telefondur fakat ulkemizde F/P olarak mantikli degil.
60Hz ekran kamera ve islemcisi iyi olmasina ragmen kisitlanan ozellikler…
Istiyorsaniz alinir dediginiz sureler de kullanirsiniz fakat paranizi daha mantikli harcayabilirsiniz.
Hocam 15 serisinde termal dagilimdan kaynakli sıkıntı var sanirim 16 serisinde bastan aşağı degistirdiler.
Arkadasin duz 15 şarjda ya da normal kullanimda benim 13'ten cok isiniyor belki tek telefona ozeldir ama sanmiyorum.
60Hz ekran kamera ve islemcisi iyi olmasina ragmen kisitlanan ozellikler…
Istiyorsaniz alinir dediginiz sureler de kullanirsiniz fakat paranizi daha mantikli harcayabilirsiniz.
Yani içinde 14 Pro serisindeki A16 işlemci olduğu için ve 14 Pro'lar ısınmadığı için ben ısınacağını düşünmedim. Emin değilim hiç kullanmadım tabii ki, doğrudur.
Hocam 15 serisinde termal dagilimdan kaynakli sıkıntı var sanirim 16 serisinde bastan aşağı degistirdiler.
Arkadasin duz 15 şarjda ya da normal kullanimda benim 13'ten cok isiniyor belki tek telefona ozeldir ama sanmiyorum.