IPhone 15 Plus alınır mı?

Bütçe
60bin

Enes kocaman

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 15 Plus almayı düşünüyorum. Tek canımı sıkan şey 60 Hz ekranı olması, onun da çok sorun edeceğini düşünmüyorum. Ellerim büyük olduğu için büyük ekranlı bir telefon istiyorum. Bütçem buna yetiyor. Fikirlerinizi sunarsanız çok sevinirim.

60 Hz olduğu için verilen parayı kesinlikle hak etmiyor. 3 nesil önceki işlemci de olduğundan ve yapay zeka gibi özellikleri de alamadığından 60.000 TL gibi parayı hak etmiyor. Büyük telefon şartsa 2. el olarak 15 Pro Max veya 14 Pro Max bakmanız 15 Plus'tan 10 kat daha iyi olur. Sıfır şartsa boyuttan taviz vererek düz 17'ye bütçe zorlanmalı.

Arkadaşlar, 15 Plus almayı düşünüyorum. Tek canımı sıkan şey 60 Hz ekranı olması, onun da çok sorun edeceğini düşünmüyorum. Ellerim büyük olduğu için büyük ekranlı bir telefon istiyorum. Bütçem buna yetiyor. Fikirlerinizi sunarsanız çok sevinirim.

Alabiliyorsan Pro al.

Bütçe artarsa mi 14 Ultra, artmazsa Honor Magic 7 Pro 52 bin lira civarında fiyatı. Bir de indirimde olduğu için Xiaomi 15t Pro 512 GB modeli. 40k civarına gerilemiş durumda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı