iPhone 15 Plus telefon iOS 18'e güncellenmeli mi?

Asil Poyraz

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 10 aydır 15 Plus kullanıyorum bu ay boyunca sadece bir güncelleme yaptım iOS 17.7.2 kullanıyorum iOS 18 hakkında birton kötü yorum okuduğumdan dolayı biraz çekindim. Ondan dolayı pek umursamadım güncellemeyi ama aklıma takılıyor sizce güncellemeli miyim düşünceniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba yaklaşık 10 aydır 15 Plus kullanıyorum bu ay boyunca sadece bir güncelleme yaptım iOS 17.7.2 kullanıyorum iOS 18 hakkında birton kötü yorum okuduğumdan dolayı biraz çekindim. Ondan dolayı pek umursamadım güncellemeyi ama aklıma takılıyor sizce güncellemeli miyim düşünceniz nedir?
Güncellememelisin. Güncelledikçe kamera kaliten düşecek, pil sağlığın daha hızlı eriyecek. Her şeyden memnunsan telefonundan hatta artık hiç güncelleme yapmamalısın eğer keyifle kullanmak istiyorsan. Yoksa sende o olumsuz yapan tayfaya katılırsın “ bu sürümde pilim hızlı bitiyor, bu sürümde telefonum fazla ısınıyor “ gibisinden her sürümde bir türlü düzlüğe çıkamazsın o telefonla.
Kaldı ki 15’e yenilik falan gelmeyecek makyajlı denetim merkezi ve galeri harici değişen bir şey yok sadece planlı eskitmeye kurban edip yıpratmış olacaksın telefonu.

Kesinlikle güncellemeni tavsiye etmem. iOS 17 sürümü gayet güzel. Zaten telefonunda yapay zeka desteği yok boşuna 18 geçip performansını düşürmeye gerek yok. Görebileceğin en kötü iOS sürümlerinin başında gelebilir 18.

Güncellememelisin. Güncelledikçe kamera kaliten düşecek, pil sağlığın daha hızlı eriyecek. Her şeyden memnunsan telefonundan hatta artık hiç güncelleme yapmamalısın eğer keyifle kullanmak istiyorsan. Yoksa sende o olumsuz yapan tayfaya katılırsın “ bu sürümde pilim hızlı bitiyor, bu sürümde telefonum fazla ısınıyor “ gibisinden her sürümde bir türlü düzlüğe çıkamazsın o telefonla.
Kaldı ki 15’e yenilik falan gelmeyecek makyajlı denetim merkezi ve galeri harici değişen bir şey yok sadece planlı eskitmeye kurban edip yıpratmış olacaksın telefonu.
sizde sanırım 14 pro kullanıyorsunuz siz hangi sürümü kullanıyorsunuz şu an

iOS 17 geçmemenize şaşırdım pil sağlığınız ne durumda acaba benim şu an 271 devirde pil sağlığım 91 maalesef ama pil anlamında 15 Plus olduğu için hiçbir sorun yaşamıyorum full olarak aktif kullanırsak 12-13 ekran saatti görüyor

Pil sağlığım 89, 2 sene oldu tam. Neden iOS 17'ye geçmememe şaşırdınız? Üstteki planlı eskitme mevzusu yüzünden geçmiyorum. Ayrıca iOS 16'da yapamadığımız iOS 17'de yaptığımız hayati öneme sahip bir tane özellik sayar mısınız? Kutudan çıkarttığım sürümdeyim. Çok mutluyum. Pil anlamında bende hiçbir sorun yaşamıyorum.

Kesinlikle geçmenizi önermem. Zaten sizi etkileyecek adamakıllı 2 tane özellik arasanız zor bulursunuz. Hem gereksiz hem de planlı eskitme kurbanı olmanın anlamı yok durduk yere. iOS18'e geçipte iyi ki geçmişim diyen çok az kişi var bildiğim, onlarında muhtemelen çoğu kendini avutuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı