iPhone 15 Plus vs iPhone 16

İkisi de alınmaz. Çok kötü hissiyata sahip 60hz ekranları var. Eğer 60-70 yaşında değilseniz gözlerinizi kanatır. Biraz bekleyin 17de 120 veya en kötü 90hz ekran gelirse onu alın. İphone 14 pro bile düz 15ten kat kat daha hızlı.
Android tayfadan mıyız hocam? Bu adam telefonda oyun oynamıyorsa yeterlidir.

Ek olarak bizim gözlerde mi sorun var kullanıyoruz.

Android tayfadan mıyız hocam? Bu adam telefonda oyun oynamıyorsa yeterlidir.

Ek olarak bizim gözlerde mi sorun var kullanıyoruz.
Android tayfadan değiliz hocam 😇. Ben kendi telefonumu pil tasarrufuna almıyorum sırf 60hz’e düşmesin diye. Yazı yazmak bile kötü hissettirmeye başlıyor. Biraz takıntılı olabilirim kabul ediyorum.

İkisi arasında kaldım. Pro modelleri arasında kalmıştım ama bütçede sorun çıktı biraz, bu ikisi arasında kaldım. Samsung önermeyin. Samsung'tan geçeceğim, hangisi ve neden?

Plus almaya karar verdim ayrıca Hz konusunda birkaç şey demek istiyorum 120 Hz telefon kullanıyorum 60'a alınca bayağı kötü oluyor ama iPhone 60 Hz ile Samsung 60 Hz arasında dağlar kadar fark var gibi hissettiriyor.

Android tayfadan değiliz hocam 😇. Ben kendi telefonumu pil tasarrufuna almıyorum sırf 60hz’e düşmesin diye. Yazı yazmak bile kötü hissettirmeye başlıyor. Biraz takıntılı olabilirim kabul ediyorum.

Bence yine de 16 alması daha iyi olur, sizce? Android’e çok uzağım

Hocam bende abartılıyor sanıyordum kendim kıyaslayana kadar. Şu an bile 60Hz'e sabitleyince iPhone 6S gibi hissettiriyor akıcılık olarak. Şu zamanda asla alınmaz 60Hz ekranlı telefon. 40 yaş ve üzeri için olabilir tabii artık farkı gözlemleyemeyecek hale geliyor insan bir yastan sonra. Arkadaş bir MediaMarkt veya vatan mağazasına gidip Pro ile düz modeli kıyaslasın kendisi karar versin. Benim gözüm 165 ile 170i bile ayırt ediyor şahsen ben istisna olabilirim birazcık.
Kankam 1 yıl 120HZ telefon kullandım sonra 60HZ telefona geçtim bilgisayar tarafında da 360HZ ekran kullanıyorum ben bile bu kadar takılmadım ve fark hissetmedim. Bence sen fazlasıyla abartıyorsun. Zaten düz 60HZ bir telefonla 60'a sabitlediğin 120 HZ ekran aynı hissettirmez bu normaldir.

Plus almaya karar verdim ayrıca Hz konusunda birkaç şey demek istiyorum 120 Hz telefon kullanıyorum 60'a alınca bayağı kötü oluyor ama iPhone 60 Hz ile Samsung 60 Hz arasında dağlar kadar fark var gibi hissettiriyor.
Hocam ios animasyonlarına 120hz çok yakışıyor. Ayrıca o işlemciyi 60hz ekranla kullanmaya razı olmak büyük yazık olur.

Aslında ikisi de 60HZ ama işletim sisteminden dolayı daha hızlı gibi hissettirebiliyor normaldir.

Dediğimde yanlış bilgi sebebiyle moderatörler ceza verdi. 😂😂 120 Hz Android < 60 Hz iPhone benim için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı