iPhone 15 Plus vs Samsung S23 Ultra

Çok ağır İphone severiyim. İphone dan başka telefon kullanamam. Fakat artık Apple düz mantıkta kaldı hocam. Tamam eyvallah telefonun çok rahat kullanılıyor sistemin çok güzel telefonun donması kasması için 7-8 yıl kullanman gerekiyor belki ama o da S23 Ultra hocam. Ben sıfırdan başlasam S23 Ultra alırım ama insan İphone kullanınca bir kere zor geçiyor karşıya. Ama bence her şeye arada ki o farka rağmen bile Samsung S23 Ultranın daha iyi olmasına rağmen bile İphone 15.

Köşelerinden bahsetmiştim ayrıca arkadaş değer derken galiba yükselteceği
Değerini koruması için telefon alıyorsanız gidin yatırım yapın.Eki Görüntüle 2111137

Köşelerini kastettiyseniz evet değil ama kenarlarını kastettiğini sandım.

Köşelerini kastettiyseniz evet değil ama kenarlarını kastettiğinizi sandım.

zaman satma imkanlarından bahsetmiş bence.

Yeni telefon almak istiyorum fakat bu iki model arasında kaldım. S23 ultranın 12 GB RAM 512 GB hafızalısı, 15 Plus'ın 256 GB hafızalısıyla aşağı yukarı aynı fiyat. Daha önce hiç iPhone kullanmadım ve açıkçası IOS'a geçmek korkutuyor biraz. Android kadar özgür olabilir miyim bilmiyorum. Okuduğum bölüm gereği çektiğim fotoğrafların kaliteli ve net olması gerekiyor. Ayrıca oyun, film vs. çok sık muhatap olduğum şeyler. Kamera konusunda iPhone kendine çekiyor fakat sistem özelliklerinde Samsung arayı kapatıyor. Çok kararsız kaldım, sizin tercihiniz hangisi yönünde olurdu?

S23U'nın dengi değil hocam 15 Plus. S23U da ayrıca kamera anlamında da 15 Plus'tan daha iyi o yüzden kamera anlamında sizi çekmesin.

Hepinize teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Telefonu satmak gibi bir niyetim yok. Bozulana kadar kullanırım genelde telefonları. Büyük ihtimalle samsung alacağım çünkü ilk yazımda da belirttiğim gibi iphone kullanmak korkutuyor. Apk indirilmemesi falan zorlayabilir beni. Tabi daha 1 haftam falan var bakarsınız son anda fikrim değişir hiç belli olmaz. Tekrardan teşekkür ederim hepinize.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı