Çözüldü iPhone 15 Pro 256 eSIM çift SIM olarak gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emircan Döndü

Megapat
Makaleler
5
Daha fazla  
Yaklaşık 1 gün önce telefoncudan yurt dışı 15 Pro 256 GB versiyonu aldım. Bugün şarjımın biraz hızlı bittiğini hissederek 3uTools uygulamasını yükledim. Hem parçaların orijinal mi diye kontrol ederken hem de sanırım benim telefonum orijinalde eSIM ama sonradan çift fiziksel SIM'e çevirmişler diye düşünüyorum. Yani sonradan eSIM'i fiziksel 2 SIM'e çevirmiş olabilirler mi? İstediğiniz ekran görüntüsünü atabilirim 3UTools'tan. Ayrıyeten ekran seri numarasında Samsung ile alakalı bir metin var. Yardım bekliyorum.

1744541668908.png

1744543211570.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Telefon nerenin cihazı SIM kart takma yeri var mı?

Merhaba, cihaz Amerika cihazı olarak gözüküyor bilgisayara bağlayınca. eSIM olması gerekirken benim telefonum çift SIM. Bugün uzun araştırmalarım sonucu telefonumun modlu olduğunu öğrendim yarın gidip iade edeceğim. Telefonun yan görseli (sağ) atıyorum ve modlanış videosunu da atıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1744563845555.png
Telefon nerenin cihazı SIM kart takma yeri var mı?

Merhaba, cihaz Amerika cihazı olarak gözüküyor bilgisayara bağlayınca. eSIM olması gerekirken benim telefonum çift SIM. Bugün uzun araştırmalarım sonucu telefonumun modlu olduğunu öğrendim yarın gidip iade edeceğim. Telefonun yan görseli (sağ) atıyorum ve modlanış videosunu da atıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1744563845555.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı