İşte hocam yeni aldığım cihazı alırken direkt powerbank ile kullanmak istemiyorum olmadan 7 saat vermesi zor mudur?
Bence ucu ucuna yeter hocam. Garanti olsun istiyorsanız 15 Pro Max alın.

6 saatlik sosyal medya ve günlük işler için kullanımda şarj %30 civarında oluyor bende.

Telefonu çok yogun kullanıyorum ve herhangi bir elimi yakacak ısınma yada çok belirgin bir ısınma görmedim. Dediğiniz sorunların hiçbirini yaşamadım. Hepsi yazılımla halledildi diye biliyorum.
15 Pro'nun batarya performansı nasıl? Günde kaç saat gidiyor?

Batarya performansı nasıl 15 Pro'nun 7 saat üstü görüyor musunuz 100-20 arası 7 saat ve üzeri ise alacağım.
Yoğun kullandığım halde 7 saat üstünü görüyorum 100-20 arasında. Çok bataryaya önem veren birisi iseniz Pro max alın derim ama Pro daha zarif ve daha güzel. Ben yoğun kullandığım halde memnunum.

Ben de oyun oynayan biri değilim. Sosyal medya ve gündelik işler olmak üzere kullanıyorum telefonumu. İş yerinde fazla telefon kullanmıyorum ve sabahtan akşama kadar en azından %30-40 gibi şarj yüzdesinin kalacağını (7 saat ekran süresini baz alarak) umarak aslında bu cihazı düşünüyordum.

7 saat ekran süresini baz alırsak; %25 ve %35 arasında bir şarj yüzdesi kalıyor ortalama.

7 saat üstü gerçekten güzel rakam hocam 7 /8 saatleri görüyorsa Pro Max yerine Pro tercih edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…