iPhone 15 Pro alınır mı?

Yer
Istanbul
İyi sosyaller.
Haftaya iPhone 15 Pro modelini satın almayı düşünüyorum.
Yakın bir tarihte 16 modeli satışa sunulacak ancak 16'yı beklemeli miyim bilmiyorum. Model takıntım yok. Telefonu aldığım zaman ortalama 3-4 sene kullanıyorum. S21'den geçiş yapacağım için ekran farkından dolayı 15 Pro modelini mantıklı buldum.

Her yeni model geldiği zaman Apple Türkiye bütün cihazlarına zam yapıyor. Bence bir indirim söz konusu olmayacak.

Size şöyle bir bilgi vereyim. Teknolojik alet satan markada çalışan arkadaşım iPhone her yeni seri çıkardığında eski serinin Pro, Max, s modelinin Türkiye'ye getirilmesinin sonlandığını bu yüzden fiyatların arttığını söylemişti. Bence 16 çıkmadan alın almak istiyorsanız. Ama 16 çıkınca bunu niye almadım diye pişmanlık yaşamak istemiyosanız siz bilirsiniz.

İyi sosyaller.
Yakın bir tarihte 16 modeli satışa sunulacak ancak 16'yı beklemeli miyim bilmiyorum. Model takıntım yok. Telefonu aldığım zaman ortalama 3-4 sene kullanıyorum. S21'den geçiş yapacağım için ekran farkından dolayı 15 Pro modelini mantıklı buldum.
Duz seri iphone alinmaz, 15 pro alin bence.

İyi sosyaller.
16 Pro almanızı öneririm. Beklemek istemiyorsanız 15 Pro. Ama aralarında uçurum bir fiyat farkı olmaz hocam bence bütçeyi arttırıp 16 Pro alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı